RAIXA
EspañolEnglishDeutsch

RaixaActualitat
Comencen les obres de la teulada de la tafona de Raixa (03.04.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i el director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc A. Herrera, han visitat avui les obres de restauració de la teulada de la tafona. Una actuació molt necessària que permetrà reobrir aquest espai a les visites i recuperar part del nostre patrimoni.
Jurado i Herrera durant la visita a les obres de la Tafona 2

El Consell de Mallorca i la UIB estudien obrir Raixa als investigadors (07.12.2017)
El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears estudien fórmules per obrir la finca de Raixa als investigadors i als projectes de recerca de la Universitat, així com per establir línies de col·laboració orientades a millorar el coneixement i gaudi de la finca, a través de la senyalització i difusió dels valors naturals, paisatgístics i culturals.

Raixa acull la celebració del Dia Mundial del Cooperativisme (22.09.2017)
Cooperatives agroalimentàries, educatives, culturals, de treball associat, de consum, entre d’altres, que formen part de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, han commemorat el Dia Mundial del Cooperativisme als jardins de Raixa, un espai per compartir valors mediambientals, culturals i econòmics.

El Consell de Mallorca ha iniciat els primers contactes per integrar la finca de Raixa a la xarxa europea de jardins històrics (11.09.2017)
La intenció es posar en valor aquest espai singular sumant sinèrgies entre diferents països per promocionar aquests espais culturals. De fet, la integració a la xarxa permetrà dinamitzar i ampliar l’oferta turística.
Jardins de Raixa

La cuina de Miquel Calent a les nits de Raixa (02.09.2017)
El reconegut cuiner mallorquí va realitzar un showcooking a la clastra de Raixa amb la presència atenta de més de 300 assistents que per finalitzar van poder degustar els tres plats elaborats per Miquel Calent.

L'Associació de Persones Sordes de Mallorca celebra el seu 75 aniversari amb nous reptes (05.08.2017)
En un paratge tan especial com la clastra de Raixa es van reunir més de 300 persones sordes de Mallorca i d'arreu de l'Estat per a celebrar l'aniversari de l'associació creada per Margarita Jofre ara ja fa 75 anys. A l'acte també hi van assistir autoritats del Consell de Mallorca i del Govern de les Illes Balears.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 2   Posterior        Anar a la pàgina