RAIXA
EspañolEnglishDeutsch

RaixaActualitat
Llompart obre el programa de Raixa Nits d'Estiu (23.06.2018)
El públic assitent va poder passejar i participar en la visita guiada pels jardins romàntics de la finca pública de Raixa com a activitat prèvia a l'espectacle homenatge a Josep Maria Llompart "Els mots m'han abocat al poble".
"Els mots m'han abocat al poble" a la clastra de Raixa

A Raixa, nits culturals a la fresca (19.06.2018)
La finca pública de Raixa torna a ser l'escenari d'un programa cultural del més variat i que oferirà teatre i música, a més de visites guiades pels jardins romàntics de la finca. L'entrada és gratuïta però a causa de l'aforament limitat, s'hauran de reservar mitjançant la pàgina de Ticketea.

Comencen les obres de la teulada de la tafona de Raixa (03.04.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i el director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc A. Herrera, han visitat avui les obres de restauració de la teulada de la tafona. Una actuació molt necessària que permetrà reobrir aquest espai a les visites i recuperar part del nostre patrimoni.
Jurado i Herrera durant la visita a les obres de la Tafona 2

El Consell de Mallorca i la UIB estudien obrir Raixa als investigadors (07.12.2017)
El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears estudien fórmules per obrir la finca de Raixa als investigadors i als projectes de recerca de la Universitat, així com per establir línies de col·laboració orientades a millorar el coneixement i gaudi de la finca, a través de la senyalització i difusió dels valors naturals, paisatgístics i culturals.

Raixa acull la celebració del Dia Mundial del Cooperativisme (22.09.2017)
Cooperatives agroalimentàries, educatives, culturals, de treball associat, de consum, entre d’altres, que formen part de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, han commemorat el Dia Mundial del Cooperativisme als jardins de Raixa, un espai per compartir valors mediambientals, culturals i econòmics.

El Consell de Mallorca ha iniciat els primers contactes per integrar la finca de Raixa a la xarxa europea de jardins històrics (11.09.2017)
La intenció es posar en valor aquest espai singular sumant sinèrgies entre diferents països per promocionar aquests espais culturals. De fet, la integració a la xarxa permetrà dinamitzar i ampliar l’oferta turística.
Jardins de Raixa

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 2   Posterior        Anar a la pàgina