Español

El Jardí Màgic. El dissabte llegim i ens divertim a la Misericòrdia.

 
25 de març. EL BOSC MÀGIC

En Miquelet, aventurer, i n'Eulàlia, temerària, són dos exploradors que cerquen un tresor. Dins un bosc màgic es trobaran amb el Sr. Pere Bover, l'alzina i l'eriçoneta que els ensenyaran a estimar la natura i a cuidar-la. Trobaran, finalment, el tresor?

8 d'abril. RATATAPLAM

Quan ballam movem tot el nostre cos. Ens comunicam amb un llenguatge diferent que és la dansa. Au idò! Ballem tots plegats i entrem en un món fantàstic ple de divertides sorpreses!

22 d'abril. LA BIBLIOMÒBIL DEL CIRC BOVER

Dos amics que viatgen amb la seva biblioteca màgica ens contaran històries fantàstiques que podreu trobar en el llibres. Quan llegim, viatjam, aprenem, somiam, ens divertim...!

13 de maig. ASTRONAUTES ESTRELLATS

Després d'un llarg viatge per les estrelles, els astronautes Joan Lluna i Joan Estel aterren al Jardí Màgic, on ens contaran les seves aventures entonant divertides cançons. Segur que les coneixereu totes!

27 de maig. LA BARCA DE PEDRA

Barca de pedra, cor de fel, força de gel!
Emporta't la dama bella al reialme del meu germà, ...

9 de setembre. TALLER DE CIRC I JOCS D'HABILITATS AMB BAMBÚ

Malabars, aeris amb teles, funambulisme... això és el circ! I avui, jugant amb bambú, aprendrem, a la vegada que ens divertim molt, com es fan algunes d'aquestes acrobàcies.

23 de setembre. LA MÀGIA D'EN COTONET

La fada Despistada no sap cantar! Un dia coneix en Cotonet, un núvol petit i poruc que plora i plora. Junts descobriran que els bons amics s'estimen i s'ajuden per superar qualsevol dificultat.

7 d'octubre. EL CARRO DE MR.CARROT

És un mag... és un pallasso... és un ballarí? Què és aquest magnífic artefacte mòbil que maneja? Si el segueixes descobriràs un espectacle de màgia, malabars, bombolles i balls que, ben segur, et divertirà.

21 d'octubre. EL PASTOR MENTIDER

Un pastor alegre i eixerit, que s'avorreix com una soca, decideix fer una broma a la gent del poble i fer-los creure una i una altra vegada que el llop es vol menjar les seves ovelles. Quan el llop aparegui de veres, ningú no el creurà!

11 de novembre. QUEIXALADES DE VERD

A Mallorca tenim molt bona fruita: pomes, peres, albercocs, síndria, meló, raïm... i verdura: albergínia, carxofa, pastanaga, colflori, pèsols, bledes... Hi podem cuinar plats saborosos i també menjar-les crues! Les heu tastat totes?

25 de novembre. LES FADES DE LA BELLADORMENT

La fada Camosa i la fada Brossina, unes fades molt particulars, ens contaran la història de n'Englantina, una princesa que vivia a la sala més alta de la torre de les Punxes. Un dia es va punxar un dit amb una filadora i...