Departament de Cultura, Patrimoni i Esports


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El teatre, el circ i la dansa protagonitzen la producció pròpia del Teatre Principal (20.07.2017)
Les obres teatrals La nit de Catalina Homar, de José Carlos Llop, Darreres paraules, de Carme Riera, l’espectacle de circ Sentinel de Circ Bover i Las Muchísimas de Mariantònia Oliver son les apostes de la programació pròpia del Principal. A aquesta oferta s’afegeixen les coproduccions La classe de Sergio Baos, #Comviure de Diego Ingold i Joan Fullana i Mira Miró de Baal Dansa.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Ple del Consell acorda no declarar Bé Catalogat el monòlit de Sa Feixina (18.07.2017)
Amb 18 vots a favor i 13 en contra, el ple ha aprovat la proposta de no catalogació que va elevar la Comissió de Patrimoni Històric, per majoria, el passat 14 de juliol. La proposta es fonamenta en els informes emesos pel Servei de Patrimoni Històric del Consell i en l'emès per l'Institut d'Estudis Baleàrics, entitat consultiva reconeguda per la Llei de Patrimoni de 1998.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
Els Premis Mallorca viatgen a Sant Pol i Cardedeu (17.07.2017)
Continua la difusió dels Premis Mallorca de Creació Literària 2016 que, la setmana passada, varen ser presents a diferents localitats de Catalunya de mans dels seus autors i també del director insular de Cultura, Rafel M. Creus. Mentre, ja està en marxa la convocatòria per aquest 2017, que incorpora com a novetat el Premi d’Assaig, un dels més ben dotats d’aquest gènere en català amb 20.000 euros. La presentació d’originals està oberta fins el pròxim 10 d’agost en les tres modalitats: Narrativa, Poesia i Assaig.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
La Comissió de Patrimoni eleva al Ple del Consell la proposta de no declarar Bé Catalogat el monument al creuer Baleares (14.07.2017)
Es tracta d'una proposta alternativa al dictamen de la Ponència tècnica de Patrimoni del passat 12 de juliol. S'ha formulat a partir d'un vot particular que ha tingut el suport dels 8 consellers dels grups que formen part de l'equip de govern del Consell i 5 vots en contra —PP, Pi i Ciutadans—. El vot particular es fonamenta en els informes tècnics del Servei de Patrimoni Històric del Consell i de l'entitat consultiva, l'Institut d'Estudis Baleàrics, que no reconeixen valors patrimonials per declarar com a bé catalogat el monument ubicat a la plaça de Sa Feixina.
 


Destacats

eBiblio

eBibliopetit.jpgServei de préstec de llibres electrònics i audiollibres


Agenda Cultural

magendacultg.jpgActivitats del C.C. la Misericòrdia i Cases Museu


Col·lecció «Llocs i mots»

2logobo.jpgLàmines de terminologia en català


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescobreix què son i què fan les biblioteques per tu


Visitau l'euroruta dels molins de Mallorca

destacat_pe.jpgTrobareu vídeos, informació i dades dels molins per fer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartim el plaer de llegir


Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona les cases museu d'aquests escriptors, fomentant l'estudi i la difusió de la seva obra


Arxiu General (AGCM)

Servei encarregat de la gestió, conservació i difusió dels documents de la institució, empreses i organismes que en depenen