Actualitat

ActualitatGarrido es reuneix amb el batle de Santanyí (13.02.2018)


Durant la trobada, s’ha parlat sobre el PECMA i la zonificació del lloguer vacacional de Mallorca.Garrido i Vadell amb Galmés
La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una trobada amb el batle de Santanyí, Llorenç Galmés. A la reunió, també hi han assistit el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, i altres membres de l’Ajuntament.


Durant la reunió, han parlat sobre el Pla d’Equipaments Comercials de Mallorca (PECMA), que es troba en exposició pública, i de l’acord de zonificació del lloguer vacacional de l’illa.


La consellera Garrido els ha manifestat la voluntat del Departament de Territori i Infraestructures per escoltar i analitzar totes les propostes que els facin arribar des del consistori municipal.


En aquest sentit, aquesta setmana l’Ajuntament rebrà la notificació de l’aprovació inicial de la zonificació i començarà a córrer el mes que tenen per fer arribar al Consell un informe amb les seves aportacions. A més, se’ls ha explicat que poden incloure totes les dades oficials que tenguin actualitzades per tenir-les en compte a l’hora de marcar els indicadors de la zonificació.


El president, Miquel Ensenyat, i la titular de Territori i Infraestructures visitaran el municipi de Santanyí el dilluns 19 de febrer per reunir-se amb els veïns i les veïnes del municipi i explicar la zonificació de les estades turístiques en habitatges.

Documents relacionats