Actualitat

ActualitatActualitat
El Consell i el Govern presenten l’avanç del PIAT de Mallorca (25.07.2017)
Aquest document s’aprovarà al Ple del Consell de dijous i servirà com a base per al procés de participació que continuarà amb 30 dies d’exposició pública.

Acord de totes les administracions per crear el Consorci del Museu Marítim de Mallorca (25.07.2017)
El Consell de Mallorca impulsa la creació d'aquest òrgan, que es preveu que comenci a fer feina el gener de 2018

Finalitzades les obres d'ampliació del centre de menors Puig des Bous (25.07.2017)
El president Miquel Ensenyat visità ahir les obres que s'iniciaren el passat mes de maig i que han suposat una inversió de 99.173,77 euros per part de l'IMAS.
Miquel Ensenyat i Caterina Mas durant la visita a les obres del centre de menors Puig des Bous de l'IMAS.

El Consell de Mallorca fa efectiva la recuperació de la carretera vella de Lluc a Pollença (24.07.2017)
Els operaris del Departament de Medi Ambient duen a terme les actuacions necessàries per garantir la seguretat dels usuaris de la via pública

Pollentia mostra, un any més, la riquesa de la ciutat romana (21.07.2017)
Aquesta setmana, la ciutat romana de Pollentia ha tornat a obrir les portes per donar a conèixer l’estat actual de les excavacions arqueològiques que s’hi duen a terme. Les excavacions, que estan en marxa des de principis del mes de juliol, compten amb la participació de prop d’un centenar de persones.

Cultura i Presidència formalitzen el traspàs d’actuacions cap a la nova Direcció Insular de Política Lingüística (21.07.2017)
Els vicepresidents, Francesc Miralles i Jesús Jurado, s’han reunit aquest matí a la Misericòrdia per compartir les línies de feina que el Servei de Normalització Lingüística ha desenvolupat durant aquests dos primers anys de legislatura des de la Direcció Insular de Cultura. Aquestes actuacions ara passen a dependre de la nova Direcció Insular de Política Lingüística, adscrita al Departament de Participació i Presidència.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 931   Posterior        Anar a la pàgina