Español
17/08/18

Organitzada per l'Arxiu del So i de la Imatge (ASIM) del Consell de Mallorca compta amb la col·laboració de l'associació Palma XXI. Es podrà veure en el Museu Krekovic fins al 28 de desembre.

La mostra s'articula en vuit seccions, una d'elles dedicada a la figura d'Andreu Muntaner i Darder. De llevant a ponent, l'exposició ofereix imatges de "Palma des del cel", "El Molinar de Llevant", "La Seu, l'Almudaina i el palau episcopal", "La Llotja i el Consolat de Mar", "Els molls", "Sa Riera i el baluard de Sant Pere" i "El passeig Marítim".


Gèoleg, fotògraf, col·leccionista, estudiós i divulgador de la història de la imatge a les Illes Balears. Andreu Muntaner i Darder és als seus 91 anys un referent, sens dubte, per a molts amants de la fotografia ja que la seva col·lecció de postals, negatius i positius de vidre, màquines fotogràfiques i projectors d'imatge permet resseguir l'evolució de Mallorca des de meitat del segle XIX fins als anys 60 del segle XX. Són un document històric i exemple de la passió de