Departament de Cultura, Patrimoni i Esports


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Museu de Manacor estrena nou equipament i material de divulgació a la sala de Son Peretó (22.11.2017)
I ho fa amb la col·laboració del Departament de Cultura del Consell de Mallorca que, a través de les inversions en equipaments culturals, ha sufragat la renovació del mobiliari de la sala, mentre que l’Ajuntament de Manacor s’ha fet càrrec del projecte museogràfic. Un espai que ara disposa d’un nou element de divulgació: l’audiovisual «Del jaciment al museu», que mostra el procés de museïtzació d’un esquelet localitzat a la basílica de Son Peretó, i que forma part del projecte de difusió dels museus locals de Mallorca que impulsa el Consell.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
Primera trobada entre professionals i programadors municipals del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell (21.11.2017)
Aquest divendres, 24 de novembre, el Centre Cultural “Sa Nostra” acollirà la primera jornada de presentacions breus i reunions entre les companyies i professionals que ofereixen els seus projectes dins el Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM) i els programadors culturals dels ajuntaments.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El XXXVIII Encontre Internacional de Compositors consolida la seva aposta per compositors joves de Mallorca (20.11.2017)
El festival, organitzat per la Fundació ACA (Àrea de Creació Acústica), amb el suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca, reunirà en aquesta edició els compositors Pedro Aguiló “Guixó”, Biel Fiol i Bernat Quetglas. L’Encontre arranca aquest dimarts, 21 de novembre, a l’Escola de Música Antoni Torrandell d’Inca amb l’ensemble de Mèxic Cepromusic.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
34 milions per consolidar política cultural i impulsar inversions en infraestructures (14.11.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha presentat els Pressupostos del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports per al 2018. Uns comptes que creixen un 35% fins als 34 milions d’euros per consolidar canvis introduïts el darrer any, com és el nou funcionament dels dos circuits culturals de Mallorca, i per afrontar inversions en instal·lacions esportives i en matèria cultural i patrimonial.
 


Destacats

eBiblio

eBibliopetit.jpgServei de préstec de llibres electrònics i audiollibres


Agenda Cultural

magendacultg.jpgActivitats del C.C. la Misericòrdia i Cases Museu


Col·lecció «Llocs i mots»

2logobo.jpgLàmines de terminologia en català


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescobreix què son i què fan les biblioteques per tu


Visitau l'euroruta dels molins de Mallorca

destacat_pe.jpgTrobareu vídeos, informació i dades dels molins per fer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartim el plaer de llegir


Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona les cases museu d'aquests escriptors, fomentant l'estudi i la difusió de la seva obra


Arxiu General (AGCM)

Servei encarregat de la gestió, conservació i difusió dels documents de la institució, empreses i organismes que en depenen