Departament de Cultura, Patrimoni i Esports


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
Reunió entre Patrimoni, Amics de Son Sant Joan i responsables de la base aèria entorn a l'avió Coronado de Spantax (29.03.2017)
La directora insular de Patrimoni, kika Coll, es va reunir la setmana passada amb representants de l’associació Amics de Son Sant Joan i alts càrrecs de la base aèria per analitzar i coordinar actuacions entorn al futur de l’avió Coronado de la companyia Spantax.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
L’òpera "Così fan tutte", de Mozart, arriba al Teatre Principal en la històrica producció del Sant Carlo de Nàpols (29.03.2017)
La XXXI Temporada d’Òpera i Ballet del Teatre Principal de Palma arriba a un dels seus plats forts amb "Così fan tutte", de Wolfang Amadeus Mozart i llibret de Lorenzo Da Ponte, que podrem veure els dies 2, 5, 7 i 9 d’abril en una producció del Teatre Sant Carlo de Nàpols.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El món romà de MAREMAGNVM torna a la Misericòrdia a partir d’aquest dijous (28.03.2017)
El festival MAREMAGNVM, dedicat a la cultura clàssica, arriba a la tercera edició amb més activitats -tallers de recreació històrica, conferències, visites guiades, degustacions…- i s’estén pel territori a partir d’emplaçaments tan emblemàtics com el Centre Cultural la Misericòrdia, els jaciments arqueològics de Pollentia, Son Fornés i Son Real, a més del Castell de Bellver i el Museu de Mallorca. Organitzat per l’associació MAREMAGNUM, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma el Festival obre les portes aquest dijous, 30 de març fins diumenge, 2 d’abril.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Consell i l'Oficina de Defensa del Menor comparteixen la necessitat de prioritzar els drets del menor en el món de l'esport (28.03.2017)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha mantingut aquest migdia una reunió amb el director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Serafín Carballo. Damunt la taula, la preocupació compartida entre totes dues institucions per la situació d'indefensió en què es troba moltes vegades el menor quan es produeixen incidents en el món de l'esport.
 


Destacats

eBiblio

eBibliopetit.jpgServei de préstec de llibres electrònics i audiollibres


Agenda Cultural

magendacultg.jpgActivitats del C.C. la Misericòrdia i Cases Museu


Col·lecció «Llocs i mots»

2logobo.jpgLàmines de terminologia en català


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescobreix què son i què fan les biblioteques per tu


Visitau l'euroruta dels molins de Mallorca

destacat_pe.jpgTrobareu vídeos, informació i dades dels molins per fer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartim el plaer de llegir


Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona les cases museu d'aquests escriptors, fomentant l'estudi i la difusió de la seva obra


Arxiu General (AGCM)

capses.jpgServei encarregat de la gestió, conservació i difusió dels documents de la institució, empreses i organismes que en depenen