Departament de Cultura, Patrimoni i Esports


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El XXXVIII Encontre Internacional de Compositors consolida la seva aposta per compositors joves de Mallorca (20.11.2017)
El festival, organitzat per la Fundació ACA (Àrea de Creació Acústica), amb el suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca, reunirà en aquesta edició els compositors Pedro Aguiló “Guixó”, Biel Fiol i Bernat Quetglas. L’Encontre arranca aquest dimarts, 21 de novembre, a l’Escola de Música Antoni Torrandell d’Inca amb l’ensemble de Mèxic Cepromusic.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
34 milions per consolidar política cultural i impulsar inversions en infraestructures (14.11.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha presentat els Pressupostos del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports per al 2018. Uns comptes que creixen un 35% fins als 34 milions d’euros per consolidar canvis introduïts el darrer any, com és el nou funcionament dels dos circuits culturals de Mallorca, i per afrontar inversions en instal·lacions esportives i en matèria cultural i patrimonial.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Consell cedeix la casa del fotògraf Tomàs Montserrat al govern balear dins el projecte de Centre Internacional de Fotografia Toni Catany (09.11.2017)
El Ple ha aprovat avui la cessió gratuïta de la propietat de la casa de Tomàs Montserrat per part del Consell de Mallorca al govern balear. Un immoble contigu a la casa de Toni Catany a Llucmajor, que està previst formi part de la seu del futur Centre Internacional de Fotografia.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Ple del Consell aprova la concessió d’1 milió d’euros a l’Ajuntament de Palma per a obres de restauració urgent del castell de Bellver (09.11.2017)
La subvenció és amb càrrec de l’1% cultural i es destinarà, prioritàriament, a resoldre els problemes estructurals que afecten els exteriors del castell. Atesa la urgència de les obres a realitzar, el Consell abonarà a l’Ajuntament de Palma la totalitat de la subvenció en concepte de bestreta dins aquest 2017.
 


Destacats

eBiblio

eBibliopetit.jpgServei de préstec de llibres electrònics i audiollibres


Agenda Cultural

magendacultg.jpgActivitats del C.C. la Misericòrdia i Cases Museu


Col·lecció «Llocs i mots»

2logobo.jpgLàmines de terminologia en català


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescobreix què son i què fan les biblioteques per tu


Visitau l'euroruta dels molins de Mallorca

destacat_pe.jpgTrobareu vídeos, informació i dades dels molins per fer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartim el plaer de llegir


Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona les cases museu d'aquests escriptors, fomentant l'estudi i la difusió de la seva obra


Arxiu General (AGCM)

Servei encarregat de la gestió, conservació i difusió dels documents de la institució, empreses i organismes que en depenen