Departament d'Economia i Hisenda


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament d'Economia i Hisenda | Comunicació i premsa
La bona situació financera del Consell permet aflorar el deute del peatge a l’ombra de la carretera de Manacor (18.04.2018)
Seguint les indicacions de la Intervenció de General de l’Administració de l’Estat, el Consell incorporarà 107 milions d’euros com a deute financer de la institució.
 

Departament d'Economia i Hisenda | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
El president del Consell de Mallorca presenta el portal de Transparència de la institució al director de l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció, Jaume Far. (13.04.2018)
La institució vol augmentar el nivell de transparència, vol anar més enllà del que la llei preveu i vol ser pionera en aquest camp en tot el territori de l’Estat
 

Departament d'Economia i Hisenda | Comunicació i premsa
Els oficis artesans prenen els carrers (04.04.2018)
El proper cap de setmana se celebraran els Dies Europeus de l’Artesania i, un any més, Mallorca se suma a la iniciativa.
  Logo dels Dies Europeus de l'Artesania

Departament d'Economia i Hisenda | Comunicació i premsa
Aquestes festes de Pasqua, menja’t Mallorca (23.03.2018)
El Consell posa en marxa una campanya de promoció del producte local de Mallorca aprofitant la celebració de les festes de Pasqua on la gastronomia hi té un paper molt important.
 


Destacats

Premis d'Artesania

PremiRibasDestacats.jpgConvocatòria 2018