Promoció socioculturalActualitat
75 obres concursen a la disciplina d’arts plàstiques del Certamen d’arts gent gran 2018 (18.06.2018)
Les obres es mostraran durant el mes de juny al Centre cultural de la Misericòrdia i els Centres socioculturals d’Inca i Manacor i estan dividides per temàtiques. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, el director insular de Promoció sociocultural, Javier Ramos i la comissària Aina Ferrero, ha inaugurat les tres exposicions.

24 corals de tot Mallorca participen al Certamen d'Arts Gent Gran 2018 (11.06.2018)
Més de 870 persones majors han concursat a la disciplina musical durant la Trobada de Corals que ha tingut lloc durant els dies 2, 9 i 10 de juny. Una proposta que fins fa un parell d'anys impulsava la Federació de Persones Majors de la Part Forana i que el Consell de Mallorca organitza des de fa dos anys.
Corals

Més de 1000 persones participaran en el II Certamen d'Arts Gent Gran (30.05.2018)
Després de la gran rebuda i de la bona resposta de participació que va tenir el primer certamen, el Departament de Participació Ciutadana i Presidència repeteix una experiència que fomenta l’envelliment actiu i les relacions i interaccions entre grups i associacions de la tercera edat dels pobles de Mallorca. Una iniciativa que, a més, vol potenciar i divulgar les aportacions de la gent gran amb inquietuds artístiques.

S'obre la convocatòria de subvencions destinades a fomentar la promoció sociocultural i l'associacionisme (24.05.2018)
Aquestes subvencions, promogudes pel departament de Participació Ciutadana i Presidència, van destinades a les associacions i federacions d'associacions que fomentin les activitats de promoció sociocultural i animació sociocultural amb excepció de les associacions de gent gran, ja que tenen les seves pròpies subvencions. El termini per presentar la sol·licitud finalitzarà el 14 de juny a les 14 hores.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 3   Posterior        Anar a la pàgina