Promoció socioculturalActualitat
El Consell de Mallorca lamenta la decisió de la directiva del Güell a Lluc a Peu d'anul·lar la marxa (10.07.2018)
Des de la institució se seguirà fent feina amb l'esperança que la directiva del Grup Güell canvii d'opinió o deixi espai a altres membres que vulguin intentar-ho, per tal que ningú quedi sense l'oportunitat de tirar endavant una marxa que ja celebrava la 45 edició.

S'obre el període de convocatòria per "Inversions en infraestructures i equipaments a locals o entitats de persones majors" (04.07.2018)
La subvenció compta amb 171.000 euros en règim de concurrència competitiva i va destinada a associacions i federacions d'associacions de gent gran sense ànim de lucre, que als seus locals duguin a terme activitats de promoció i animació sociocultural. El Termini finalitza el 16 de juliol a les 14 hores i es pot trobar publicada al BOIB del 30 de juny de 2018.

Jesús Jurado assisteix a l'acte de cloenda de la Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca (20.06.2018)
La UOM als Pobles de Mallorca és una iniciativa de la Universitat de les Illes Balears que ofereix conferències formatives sobre salut, economia, història i altres continguts sol·licitats per part de l'alumnat, major de 65 anys.
Foto de la UIB

75 obres concursen a la disciplina d’arts plàstiques del Certamen d’arts gent gran 2018 (18.06.2018)
Les obres es mostraran durant el mes de juny al Centre cultural de la Misericòrdia i els Centres socioculturals d’Inca i Manacor i estan dividides per temàtiques. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, el director insular de Promoció sociocultural, Javier Ramos i la comissària Aina Ferrero, ha inaugurat les tres exposicions.

24 corals de tot Mallorca participen al Certamen d'Arts Gent Gran 2018 (11.06.2018)
Més de 870 persones majors han concursat a la disciplina musical durant la Trobada de Corals que ha tingut lloc durant els dies 2, 9 i 10 de juny. Una proposta que fins fa un parell d'anys impulsava la Federació de Persones Majors de la Part Forana i que el Consell de Mallorca organitza des de fa dos anys.
Corals

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 3   Posterior        Anar a la pàgina