Promoció socioculturalActualitat
S'obre la convocatòria de subvencions destinades a fomentar la promoció sociocultural i l'associacionisme (24.05.2018)
Aquestes subvencions, promogudes pel departament de Participació Ciutadana i Presidència, van destinades a les associacions i federacions d'associacions que fomentin les activitats de promoció sociocultural i animació sociocultural amb excepció de les associacions de gent gran, ja que tenen les seves pròpies subvencions. El termini per presentar la sol·licitud finalitzarà el 14 de juny a les 14 hores.

28 municipis oferiran conferències de la UOM durant dos mesos (25.04.2018)
El Consell de Mallorca torna a donar suport a la iniciativa de la Universitat Oberta per Majors de la UIb per tercer any consecutiu. Amb la col·laboració institucional i entitats privades s’ha pogut dur a terme una programació que intenta satisfer la curiositat i les ganes d’aprendre de les persones majors de 50 anys, oferint un cicle de cinc conferències a 28 municipis de Mallorca.
Foto de grup a les escales de l'edifici de Sa Riera

150 artistes amb diversitat funcional s'inspiren en la llar per a crear l'exposició La Ciutat Invisible (10.04.2018)
El Centre Sociocultural del Consell de Mallorca a Inca ha inaugurat l'exposició La Ciutat Invisible amb l'assistència del director insular de Promoció Sociocultural, Javier Ramos. Una mostra col·lectiva de més de 150 participants amb diferents diversitats funcionals, que busca explorar mirades diferents sobre un tema comú: la casa. La casa vista com a espai en el qual es viu, d'allò més gran al petit, des de l'úter matern fins a l'univers.

Javier Ramos i Joan Lladó, prenen possessió de les direccions insulars de Promoció Sociocultural i Residus (26.02.2018)
La sala d'Audiències del Consell de Mallorca ha acollit, aquest dilluns matí, en presència del president del Consell, Miquel Ensenyat i els consellers Jesús Jurado i Sandra Espeja, la presa de possessió dels directors insulars de Promoció Sociocultural; i Residus.

La targeta de Gent Gran estarà llesta el desembre del 2018 (26.01.2018)
La línia del departament en relació a la gent gran està dirigida a impulsar les polítiques d'afavoriment de l'envelliment actiu, donant suport a les associacions i organitzant activitats pròpies, com el Certamen d'Arts Gent Gran i també alleugerar la precarietat econòmica que pateix aquest sector amb la futura Targeta Gran que oferirà descomptes en diversos locals comercials i altres sectors.

Jornades de sensibilització “Envellir en femení” a Manacor (10.11.2017)
La jornada "Envellir en femení" que ha tingut lloc al centre sociocultural de Manacor, està impulsada pel departament de Participació Ciutadana i Presidència i organitzada per l'Associació de Dones de les Illes Balears per la Salut a través de Dona Sana.
Cartell Jornades

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 2   Posterior        Anar a la pàgina