Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes


Actualidad

Toda la actualidad >
Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
El XXXVIII Encontre Internacional de Compositors consolida la seva aposta per compositors joves de Mallorca (20.11.2017)
El festival, organitzat per la Fundació ACA (Àrea de Creació Acústica), amb el suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca, reunirà en aquesta edició els compositors Pedro Aguiló “Guixó”, Biel Fiol i Bernat Quetglas. L’Encontre arranca aquest dimarts, 21 de novembre, a l’Escola de Música Antoni Torrandell d’Inca amb l’ensemble de Mèxic Cepromusic.
 

Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
34 milions per consolidar política cultural i impulsar inversions en infraestructures (14.11.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha presentat els Pressupostos del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports per al 2018. Uns comptes que creixen un 35% fins als 34 milions d’euros per consolidar canvis introduïts el darrer any, com és el nou funcionament dels dos circuits culturals de Mallorca, i per afrontar inversions en instal·lacions esportives i en matèria cultural i patrimonial.
 

Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
El Consell cedeix la casa del fotògraf Tomàs Montserrat al govern balear dins el projecte de Centre Internacional de Fotografia Toni Catany (09.11.2017)
El Ple ha aprovat avui la cessió gratuïta de la propietat de la casa de Tomàs Montserrat per part del Consell de Mallorca al govern balear. Un immoble contigu a la casa de Toni Catany a Llucmajor, que està previst formi part de la seu del futur Centre Internacional de Fotografia.
 

Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
El Ple del Consell aprova la concessió d’1 milió d’euros a l’Ajuntament de Palma per a obres de restauració urgent del castell de Bellver (09.11.2017)
La subvenció és amb càrrec de l’1% cultural i es destinarà, prioritàriament, a resoldre els problemes estructurals que afecten els exteriors del castell. Atesa la urgència de les obres a realitzar, el Consell abonarà a l’Ajuntament de Palma la totalitat de la subvenció en concepte de bestreta dins aquest 2017.
 


Destacamos

eBiblio

eBibliopetit.jpgServicio de préstamo de libros electrónicos y audiolibros


Agenda y Dinamización Cultural

magendacultg.jpgActividades C.C. la Misericordia y Casas Museo


Colección «Llocs i mots»

2logobo.jpgLáminas de terminología en catalán


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescubre qué son y qué hacen las bibliotecas para ti


Visitad la eurorruta de los molinos de Mallorca

destacat_pe.jpgEncontraréis videos, información y datos de los molinos para hacer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartimos el placer de leer


Fundación Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona las casas museo de estos escritores, fomentando el estudio y la difusión de su obra


Archivo General (AGCM)

Servicio encargado de la gestión, conservación y difusión de los documentos de la institución, empresas y organismos que dependen de ésta