Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes


Actualidad

Toda la actualidad >
Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
Reunió entre Patrimoni, Amics de Son Sant Joan i responsables de la base aèria entorn a l'avió Coronado de Spantax (29.03.2017)
La directora insular de Patrimoni, kika Coll, es va reunir la setmana passada amb representants de l’associació Amics de Son Sant Joan i alts càrrecs de la base aèria per analitzar i coordinar actuacions entorn al futur de l’avió Coronado de la companyia Spantax.
 

Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
L’òpera "Così fan tutte", de Mozart, arriba al Teatre Principal en la històrica producció del Sant Carlo de Nàpols (29.03.2017)
La XXXI Temporada d’Òpera i Ballet del Teatre Principal de Palma arriba a un dels seus plats forts amb Così fan tutte, de Wolfang Amadeus Mozart i llibret de Lorenzo Da Ponte, que podrem veure els dies 2, 5, 7 i 9 d’abril en una producció del Teatre Sant Carlo de Nàpols.
 

Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
El món romà de MAREMAGNVM torna a la Misericòrdia a partir d’aquest dijous (28.03.2017)
El festival MAREMAGNVM, dedicat a la cultura clàssica, arriba a la tercera edició amb més activitats -tallers de recreació històrica, conferències, visites guiades, degustacions…- i s’estén pel territori a partir d’emplaçaments tan emblemàtics com el Centre Cultural la Misericòrdia, els jaciments arqueològics de Pollentia, Son Fornés i Son Real, a més del Castell de Bellver i el Museu de Mallorca. Organitzat per l’associació MAREMAGNUM, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma el Festival obre les portes aquest dijous, 30 de març fins diumenge, 2 d’abril.
 

Departamento de Cultura, Patrimonio y Deportes | Comunicación y prensa
El Consell i l'Oficina de Defensa del Menor comparteixen la necessitat de prioritzar els drets del menor en el món de l'esport (28.03.2017)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha mantingut aquest migdia una reunió amb el director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Serafín Carballo. Damunt la taula, la preocupació compartida entre totes dues institucions per la situació d'indefensió en què es troba moltes vegades el menor quan es produeixen incidents en el món de l'esport.
 


Destacamos

eBiblio

eBibliopetit.jpgServicio de préstamo de libros electrónicos y audiolibros


Agenda y Dinamización Cultural

magendacultg.jpgActividades C.C. la Misericordia y Casas Museo


Colección «Llocs i mots»

2logobo.jpgLáminas de terminología en catalán


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescubre qué son y qué hacen las bibliotecas para ti


Visitad la eurorruta de los molinos de Mallorca

destacat_pe.jpgEncontraréis videos, información y datos de los molinos para hacer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartimos el placer de leer


Fundación Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona las casas museo de estos escritores, fomentando el estudio y la difusión de su obra


Archivo General (AGCM)

capses.jpgServicio encargado de la gestión, conservación y difusión de los documentos de la institución, empresas y organismos que dependen de ésta