Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
Els clubs renoven el seu compromís amb el programa "Jugam amb l'elit" del Consell de Mallorca (17.10.2017)
El programa de sensibilització que impulsa la Direcció Insular d'Esports compta amb la col·laboració de deu clubs d'elit de Mallorca. I tanca una primera temporada 2016-2017 amb més de 70 activitats vinculades a la divulgació dels valors i les bones pràctiques en el camp de joc, en les quals han participat prop de 5.000 infants i joves. Avui, el vicepresident primer i conseller d'Esports, Francesc Miralles, ha renovat els acords de col·laboració amb tots aquests clubs amb la previsió que aquest segon any de funcionament del programa es doblarà el nombre de participants gràcies, sobretot, a les visites regulars dels clubs a les escoles.

Més de 60 espectacles i 150 funcions es donaran cita a Vilafranca en la XV Fira de Teatre Infantil i Juvenil (16.10.2017)
FIET celebra quinze anys i creix en companyies, en espectacles de carrer i de sala, en escenaris alternatius i també en el seu compromís social. Així s'ha presentat avui FIET 2017 al Centre Cultural la Misericòrdia, en presència de les diferents institucions que li donen suport: Consell de Mallorca, Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Vilafranca.
El vicepresident Miralles amb la consellera de Cultura, el batle de Vilafranca, el director insular de Cultura, el director d'ILLENC i el president de Sa Xerxa, Jaume Gomila.

La gastronomia centra les terceres jornades de Patrimoni Immaterial (16.10.2017)
La cita és el pròxim divendres i dissabte, 20 i 21 d'octubre, a la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem i al Centre Cultural la Misericòrdia, de Palma. Dos dies de jornades centrades en el Patrimoni Immaterial Gastronòmic que combinen converses entre cuiners de prestigi, taules d'anàlisi i reflexió, així com activitats lúdiques i pràctiques que s'obren a la participació del públic familiar.

Les obres guanyadores dels Premis Mallorca 2016 es presenten a Menorca (14.10.2017)
L'acte s'ha celebrat a la Llibreria Sa Catòlica de Maó, aquest dissabte migdia, i ha comptat amb la presència del vicepresident primer i conseller de Cultura, Francesc Miralles, els autors de les obres guardonades i representants del món de la cultura de Menorca.

El projecte "Entre Illes" avança en el coneixement dels assentaments costaners de l'edat del bronze a Mallorca i Menorca (13.10.2017)
Aquest divendres, el vicepresident primer i conseller de Cultura i Patrimoni, Francesc Miralles, ha visitat l'excavació arqueològica d'Es Coll de Cala Morell a Ciutadella, acompanyat del conseller de Cultura del Consell de Menorca, Miquel Àngel Maria i de les directores del projecte d'investigació "Entre Illes", que inclou també una excavació al jaciment de sa Ferradura a Manacor. Un exemple de col·laboració institucional i també en l'àmbit científic entre arqueòlegs de les dues illes.

Els teatres principals de Palma i Maó subscriuen un acord de col·laboració per facilitar la mobilitat de les produccions pròpies (13.10.2017)
L'acord, que ha signat aquest divendres el vicepresident primer i conseller de Cultura, Francesc Miralles, i el tinent de batle de Cultura de l'Ajuntament de Maó, Héctor Pons, s'emmarca en la política que desenvolupa el Teatre Principal de Palma per establir col·laboracions estables amb la xarxa de teatres públics de Mallorca i de la resta d'illes per facilitar la mobilitat de les produccions i coproduccions pròpies.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 261   Posterior        Anar a la pàgina