Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
El Consell reprèn el pla d’actuacions integral del monestir de Bellpuig (05.12.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha informat que el Consell ja disposa de 1,1 milions d’euros per fer front a les inversions compromeses i ha detallat les diferents actuacions previstes, consensuades amb l’Ajuntament d’Artà. A les tasques de manteniment urgent, autoritzades aquest passat mes d’octubre, se suma un Pla d’intervenció que ha aprovat avui la Comissió Insular de Patrimoni Històric, valorat en 60.000 euros i que executarà la Brigada de Patrimoni del Consell a partir del pròxim mes de gener. Paral·lelament, s’impulsaran els projectes de millores en l’accessibilitat i la mobilitat del conjunt patrimonial, un programa d’intervencions arqueològiques, així com un projecte d’interpretació d’aquest Bé d’Interès Cultural.

El Betlem Mallorquí, fins al 6 de gener al Centre Cultural la Misericòrdia (05.12.2017)
Aquest dilluns s’ha inaugurat el tradicional Betlem Mallorquí que acull la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia. Una instal·lació que és obra de diferents membres de l’associació Betlemistes de Mallorca i que es podrà visitar fins al 6 de gener.

Esports reconeix el mèrit a una setantena de joves esportistes en edat escolar, el planter de set federacions (04.12.2017)
Joves promeses del món del motociclisme, piragüisme, vela, tir olímpic, ball esportiu, gimnàstica i petanca han rebut aquest dilluns el reconeixement pels mèrits esportius assolits en diferents competicions nacionals i internacionals. Ha estat al Centre Cultural la Misericòrdia, de mans del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i de la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

450 jugadors i jugadores de futbol base participaran en el V Torneig «Cap infant sense jugueta» (04.12.2017)
Organitzat per la Unió Esportiva Collerense, amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, la cinquena diada «Cap infant sense jugueta» se celebra aquest dimecres, 6 de desembre. Hi participaran uns 40 equips de futbol de Palma en les categories d’esport base. Tots ells hi contribuiran, en una jornada que l’any passat va recollir 1.600 juguetes, que es varen donar al Centre d’Inserció Social de sa Indioteria.

Més de 6.000 persones participen en les activitats culturals promogudes dins el fons de cooperació universitària del Consell (02.12.2017)
És el balanç de la nova línia de d’ajuts que ha posat en marxa el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports aquest 2017 per a projectes culturals que se programin des del món universitari. Una cooperació entre Consell i UIB que s’ha traduït en 26 projectes i 90 activitats, en les quals han participar 6.566 persones.

IB3 rodarà un documental sobre la història del Principal amb motiu del seu 160 aniversari (30.11.2017)
La Fundació Teatre Principal de Palma i la radiotelevisió pública de les Balears, IB3, han signat un conveni de col·laboració amb motiu del 160è aniversari del Teatre.
El vicepresident primer, Francesc Miralles, el director general d'Ib3, Andreu Manresa i el director del Teatre Principal, Carlos Forteza durant la signatura del conveni.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 130   Posterior        Anar a la pàgina