Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
Alba Torrens i Pep Marí, protagonistes del II Col·loqui Jugam amb l'elit (05.06.2018)
Aquest dijous, 7 de juny, la Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el segon Col·loqui JUGAM amb l’elit organitzat per l’Observatori Esportiu de Mallorca de la Direcció Insular d’Esports del Consell. El col·loqui abordarà quins són els condicionants psicològics del rendiment esportiu i ho farà de la mà de la jugadora de bàsquet professional, Alba Torrens i del psicòleg esportiu, Pep Marí.

“La lluna en vers” s'escampa per les cases literàries de Mallorca (05.06.2018)
És un dels àmbits de col·laboració que s’ha obert entre els espais culturals que formen part de la Xarxa Mallorca Literària, que impulsa el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. Un programa d'activitats que posa en contacte la literatura amb altres disciplines artístiques, que arranca el pròxim 16 de juny fins al 23 de setembre.

Tornen les Jornades de Patrimoni Immaterial amb un cicle dedicat a la memòria viva de la Misericòrdia (04.06.2018)
Amb “Es pati de ses dones. Memòria viva”, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca continua amb la tasca de difusió del patrimoni immaterial, que va iniciar l'any 2017. Les jornades es desenvoluparan del 7 al 9 de juny al Centre Cultural la Misericòrdia i serviran per abordar temàtiques com la vida quotidiana i la memòria oral, mitjançant testimonis vius, de com era la vida en aquest edifici, ubicat al centre de Palma, quan funcionava com a institució benèfica.

Norma, de Bellini, a la temporada d’òpera en una producció del San Carlo de Nàpols (01.06.2018)
El Teatre Principal retrà dimarts homenatge a l’escenògraf Ezio Frigerio i a la figurinista Franca Squarciapino.

Esports posa en marxa un nou curs per a gestors d'entitats esportives de Mallorca (31.05.2018)
El nou curs s'inscriu dins l'oferta formativa de l'Observatori Esportiu de Mallorca del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. I es dirigeix a persones que coordinen i gestionen entitats esportives ja siguin clubs, federacions o altres entitats, amb l'objectiu de contribuir a la professionalització d'aquests equips gestors.

El Consell posa en marxa el primer Pla de Patrimoni Cultural Immaterial de Mallorca (31.05.2018)
I ho fa amb la intenció d’iniciar aquest 2018 un programa per identificar i recollir informació sobre les mostres principals d’aquest patrimoni immaterial en els diferents municipis de Mallorca, per després aglutinar-la en una base de dades, que permeti conèixer la riquesa d’aquest patrimoni i treballar-hi per a la salvaguarda. Una línia de feina nova, que engega el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, amb un pressupost inicial de 120.000 euros i que té com a objectiu elaborar l’Inventari del patrimoni cultural immaterial de Mallorca.
El vicepresident Francesc Miralles amb la directora insular de Patrimoni, Kika Coll i el redactor del Pla de Patrimoni Immaterial de Mallorca, Andreu Ramis.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 149   Posterior        Anar a la pàgina