Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
El Consell consolida els programes de promoció de l’esport en els centres educatius, a l’àmbit federat i també familiar (07.09.2018)
El vicepresident, Francesc Miralles i la directora insular d’Esports, Margalida Portells han presentat aquest migdia el Catàleg de Serveis 2018-2019 de la Direcció Insular d’Esports. Un full de ruta que aglutina els programes esportius que desenvoluparà el Consell de Mallorca aquest pròxim any i que ha estat apadrinat pels esportistes Cata Coll i Miquel Àngel Fornés.

Les jornades De Bellpuig a Bellpuig, una oportunitat per recuperar la memòria del monestir (06.09.2018)
El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports organitza unes jornades acadèmiques entorn a la història del monestir de Santa Maria de Bellpuig els pròxims 13,14 i 15 de setembre. Unes trobades que coincideixen amb la posada en marxa d’un Pla d’intervenció a Bellpuig per part de la Brigada de Patrimoni del Consell de Mallorca, que ha de permetre consolidar aquells espais que han patit un procés de degradació. Així ho ha anunciat el vicepresident primer, Francesc Miralles, qui s’ha pronunciat sobre la proposta d’intervenció artística de Miquel Barceló a l’església de Bellpuig, que ha qualificat com “una gran oportunitat que també és una gran responsabilitat, perquè entre tots hem de saber conservar el gran valor que té aquell entorn".

El Consell i Ports de les Illes Balears signen un conveni de col·laboració per a la protecció del patrimoni portuari (03.09.2018)
Totes dues institucions es comprometen també a col·laborar en les tasques per a la redacció de la carta arqueològica subaquàtica de Mallorca, que impulsa el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. Avui, el vicepresident primer, Francesc Miralles ha concretat que els tècnics de Patrimoni del Consell ja tenen dividit el projecte en quatre grans zones de feina que cobreixen tota l'illa i que els treballs s'iniciaran per la Badia de Pollença.

Valldemossa estrena Arxiu Municipal amb el suport del Consell de Mallorca (02.09.2018)
El nou Arxiu Municipal s'ha inaugurat aquest divendres en presència del vicepresident primer, Francesc Miralles i el batle de Valldemossa, Nadal Torres. L'arxiu, que recull la documentació històrica del municipi des de mitjan segle XVI estrena noves instal·lacions, equipament i també noves eines de classificació i organització del fons documental, que han rebut el suport de diferents línies d'ajuts del Consell de Mallorca.
 El vicepresident Miralles amb el batle de Valldemossa, el regidor de Cultura i membres de l'Arxiu General del Consell durant les explicacions de l'arxivera.

El Consell de Mallorca rebrà les competències de gestió del Museu de Mallorca el gener de 2019 (31.08.2018)
El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres iniciar el procediment per fer efectiva la delegació de competències de gestió del Museu de Mallorca al Consell de Mallorca. Unes competències que exerceix actualment la Conselleria de Cultura del Govern balear i que passaran a mans del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell. El vicepresident primer, Francesc Miralles, s’ha mostrat satisfet perquè el traspàs de competències permetrà «acostar els serveis a la ciutadania i que el Consell exerceixi les seves competències plenes en l’àmbit cultural a Mallorca».

La zona arqueològica de Son Peretó s’engrandeix amb la compra de nous terrenys (30.08.2018)
I ho fa amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, que ha donat llum verda al projecte de l’Ajuntament de Manacor per adquirir una finca annexa a la basílica de Son Peretó. Una operació de compra a la qual el Consell aportarà 59.177 euros. El vicepresident, Francesc Miralles i la batlessa de Manacor, Catalina Riera han visitat aquest dijous el jaciment.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 157   Posterior        Anar a la pàgina