Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
Les II Jornades Betlemístiques tanquen el cicle dedicat al Patrimoni Immaterial (13.12.2017)
La trobada que se celebrarà aquest divendres i dissabte, 15 i 16 de desembre, abordarà les especificitats dels betlems cova que hi ha a Mallorca, entre d’altres, el Betlem de Jesús de l’Església de la Sang, en procés de restauració per part del Consell de Mallorca. I analitzarà la significació teològica del betlem així com la seva conservació com a part del patrimoni immaterial religiós a Mallorca.

Pedro Casablanc du "Yo, Feuerbach" a la Sala Petita del Teatre Principal (11.12.2017)
El muntatge teatral "Yo, Feuerbach", original de Tankred Dorst, arriba al Teatre Principal de Palma aquesta setmana on es podrà veure els dies 14 i 15 de desembre a la Sala Petita en funcions a les 20 hores.
Pedro Casablanc encarna a Feuerbach en el muntatge teatral que arriba aquesta setmana al Teatre Principal de Palma.

El Consell divulgarà a les escoles un audiovisual basat en el projecte “Passes per en Pau” de Tòfol Castanyer (11.12.2017)
La Doble Ultra Tramuntana que realitzarà Tòfol Castanyer aquest cap de setmana és un exemple clar de l’esport al servei de valors com la solidaritat. Per això, aquest repte, que pretén sensibilitzar la societat davant les malalties rares, arribarà a les escoles a través d’un audiovisual dins el programa de curses infantils per la Serra de Tramuntana del Consell de Mallorca.

El Consell reprèn el pla d’actuacions integral del monestir de Bellpuig (05.12.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha informat que el Consell ja disposa de 1,1 milions d’euros per fer front a les inversions compromeses i ha detallat les diferents actuacions previstes, consensuades amb l’Ajuntament d’Artà. A les tasques de manteniment urgent, autoritzades aquest passat mes d’octubre, se suma un Pla d’intervenció que ha aprovat avui la Comissió Insular de Patrimoni Històric, valorat en 60.000 euros i que executarà la Brigada de Patrimoni del Consell a partir del pròxim mes de gener. Paral·lelament, s’impulsaran els projectes de millores en l’accessibilitat i la mobilitat del conjunt patrimonial, un programa d’intervencions arqueològiques, així com un projecte d’interpretació d’aquest Bé d’Interès Cultural.

El Betlem Mallorquí, fins al 6 de gener al Centre Cultural la Misericòrdia (05.12.2017)
Aquest dilluns s’ha inaugurat el tradicional Betlem Mallorquí que acull la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia. Una instal·lació que és obra de diferents membres de l’associació Betlemistes de Mallorca i que es podrà visitar fins al 6 de gener.

Esports reconeix el mèrit a una setantena de joves esportistes en edat escolar, el planter de set federacions (04.12.2017)
Joves promeses del món del motociclisme, piragüisme, vela, tir olímpic, ball esportiu, gimnàstica i petanca han rebut aquest dilluns el reconeixement pels mèrits esportius assolits en diferents competicions nacionals i internacionals. Ha estat al Centre Cultural la Misericòrdia, de mans del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i de la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 130   Posterior        Anar a la pàgina