Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Les edicions municipals, presents un any més a l’estand del Consell a la Fira del Llibre (07.06.2018)


150 publicacions de 9 municipis de Mallorca poden ser consultades i adquirides a l’estand del Consell de Mallorca a la 36 edició de la Fira del Llibre que se celebra aquests dies al Born de Palma. Una aposta per la presència d’edicions municipals que ofereix alhora un espai a les publicacions de la UIB. Una oferta que se suma a les edicions pròpies del Consell, que continuen fent feina en la recuperació d'autors de Mallorca a través d'obres exhaurides o inèdites.


Espai destinat a les publicacions municipals a l'estand del Consell de la Fira del Llibre, al Born de Palma.
Espai destinat a les publicacions municipals a l'estand del Consell de la Fira del Llibre, al Born de Palma.
Fins aquest diumenge, 10 de juny, l’estand del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca ofereix als visitants de la Fira del Llibre una mostra de les principals publicacions editades pels ajuntaments d’Algaida, Binissalem, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Porreres i Santa Maria. En total, es tracta de 152 títols del fons editorial d’aquests ajuntaments en el qual es poden trobar des de publicacions de caràcter històric, cultural i etnogràfic a títols d’autors locals i premis literaris.


 


És el segon any que el Consell ofereix el seu estand als ajuntaments de Mallorca perquè hi puguin exposar i difondre les seves pròpies edicions. També hi són presents, un any més, les publicacions de la Universitat de les Illes Balears.


 


A tots aquests títols se sumen els propis del catàleg editorial del Consell de Mallorca que, enguany, presenta dues novetats editorials: L’espectacle, de Joan Mas, dins la col·lecció L’In6, i L’Objecte Sonor. 60 anys de grafisme musical a Mallorca, a partir de l’exposició del mateix nom que va acollir el Centre Cultural la Misericòrdia el setembre de 2016.


 


Els visitants a la Fira del Llibre també podran recuperar alguns títols exhaurits o inèdits d’autors com Josep M. Llompart –Totes les aus del món. Versions de poesia galaicoportuguesa (2012, núm. 19 de la col·lecció Mixtàlia)- i Bernat Vidal i Tomàs –La vida en rosa” (2012, núm. 4 de la col·lecció L’In6 i El viatger (2002, núm. 2 de Mixtàlia)- , en un any en què tots dos escriptors són objecte de commemoració.

Documents relacionats