Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Alba Torrens i Pep Marí, protagonistes del II Col·loqui Jugam amb l'elit (05.06.2018)


Aquest dijous, 7 de juny, la Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el segon Col·loqui JUGAM amb l’elit organitzat per l’Observatori Esportiu de Mallorca de la Direcció Insular d’Esports del Consell. El col·loqui abordarà quins són els condicionants psicològics del rendiment esportiu i ho farà de la mà de la jugadora de bàsquet professional, Alba Torrens i del psicòleg esportiu, Pep Marí.Cartell del II Col·loqui Jugam amb l'elit.
Aquesta és la segona jornada de caire formatiu que organitza el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca amb ponents de referència per acostar a professionals i públic en general l’opinió d’experts i l’experiència de jugadors d’elit sobre alguns dels aspectes que més influeixen en la pràctica esportiva. 


 


En aquesta ocasió, el títol escollit d’aquest segon col·loqui és “Aprendre dels campions. Els condicionants psicològics del rendiment”. I els encarregats d’abordar aquesta part més emocional del món de l’esport seran, d’una banda, el psicòleg esportiu, escriptor, conferenciant i formador, Pep Marí, autor del llibre “Liderar equipos comprometidos”, al costat de la jugadora de bàsquet professional, Alba Torrens, que aportarà la seva experiència com a esportista d’elit per parlar de com “La psicologia forma part de l’entrenament”. Un col·loqui que s’interrogarà sobre “Què podem aprendre dels campions?” i que serà moderat pel periodista esportiu, Fernando Fernández, aquest dijous, 7 de juny, a les 18 hores a la Sala Petita del Teatre Principal de Palma.


 


El II Col·loqui JUGAM amb l’elit vol ser una trobada oberta, participativa i dinàmica, que persegueix uns objectius molt clars: identificar quins són els condicionants psicològics del rendiment i proposar les eines necessàries al personal tècnic per posar-ho en marxa. Tot això, en un marc de feina que afavorirà l’intercanvi de punts de vista entre el públic assistent.


 


L’entrada a l’acte és gratuïta, però les places són limitades i és necessari realitzar una inscripció prèvia a l'espai web www.esportbasemallorca.net/ca/oem. 


 


Activitats prèvies al Col·loqui


 


Com a actes previs a aquest segon Col·loqui JUGAM amb l’elit, la Direcció Insular d’Esports participa en dos actes més. Aquest dimecres, 6 de juny, a les 19 hores, la directora insular d’Esports, Margalida Portells presentarà el llibre “Liderar equipos comprometidos” de Pep Marí, a la llibreria Quars de Palma. Un acte que comptarà amb la presència del paratriatleta Álex Sánchez i del psicòleg esportiu, Raimundo de las Heras.


 


I el mateix dijous, 7 de juny, a les 14.30 hores el ponent d’aquest segon col·loqui, el psicòleg esportiu Pep Marí oferirà el taller “Quatre formes d’afrontar la pressió”, a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB). Un taller que consistirà en la proposta de diverses dinàmiques per evitar la pressió, controlar-la, tolerar-la i, fins i tot, gaudir-la.

Documents relacionats