Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Sentinel acaba les entrades a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma (28.12.2017)


Més de 2.200 persones han assistit a les quatre funcions del circ.Sentinel és una coproducció del Teatre Principal de Palma amb Circ Bover.
La producció del Teatre Principal amb el Circ Bover, Sentinel, ha aconseguit un gran èxit de públic en les quatre funcions programades a la Sala Gran. Un total de 2.277 persones han vist el muntatge des de la seva estrena el passat 22 de desembre.


 


El gran èxit entre el públic s’ha vist acompanyat de la crítica especialitzada. A l’Ara Balears, J.A. Mendiola escrigué el passat 24 de desembre: “Una autèntica meravella la direcció escènica de Pau Bachero, perfecta, senzilla, sense cap barroquisme ni gratuïtat, amb unes acrobàcies de dificultat extrema ...”. Per la seva part, Fernando Merino, al diari El Mundo de Baleares, assegurava que “la coordinació i complicitat entre els cinc artistes ens captiva permanentment, creant figures de gran bellesa plàstica que donen sentit a l’encadenament de motius que transcendeixen la simple tècnica”.


 


Sentinel és el primer espectacle de sala del Circ Bover, que ha vist la llum gràcies a la producció del Teatre Principal. A partir d’una idea original de Tià Jordà, director de Circ Bover, ha comptat amb la direcció artística de Pau Bachero i la interpretació de Noche Diéguez, Martina Covone, Andrea Sperotto, Adriano de Carvalho i Mon Joan Tiquat, que és també l’autor de la música que vuit instrumentistes toquen en directe.


 


Ara, després de les funcions del Teatre Principal, Sentinel girarà per diversos teatres de Mallorca en els propers mesos i s’estan tancant funcions a ciutats de la Península. 


 

Documents relacionats