Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

"Art per a la vida 2", l'art al servei de la solidaritat, s'instal·la a la Misericòrdia (12.10.2017)


Fins al 19 d'octubre l'exposició "Art per a la vida. 30 anys de Projecte Home Balears" serà la cara més visible del projecte "Art per a la vida 2": un projecte artístic i solidari que compta amb el suport del Departament de Cultura del Consell i que reuneix múltiples visions de la plàstica artística mallorquina a favor de la tasca social de Projecte Home Balears.El vicepresident primer, Francesc Miralles amb Tomeu Català i altres representants de Projecte Home, autoritats i artistes que participen en el projecte "Art per a la Vida 2".
Des d'aquest dimarts, 10 d'octubre, la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia acull la cara més visible del projecte "Art per a la Vida 2": una mostra que reuneix obra gràfica de 62 artistes de Mallorca i que té dos objectius: servir de catàleg dels moviments pictòrics que avui marquen la pauta a casa nostra i ajudar, de maner altruista, a Projecte Home Balears a continuar amb la seva tasca de tractament, prevenció i investigació en el món de les addiccions. 


 


Han passat deu anys des de la primera edició del projecte i ara el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i Projecte Home Balears impulsen una nova edició a partir d'una col·lecció de serigrafies elaborades a partir de 4 colors: vermell, negre, groc i blau. Peces de petit format de les quals es faran 75 exemplars que sortiran a la venda i que es podran adquirir a Projecte Home.


 


L'exposició ha estat inaugurada aquesta setmana en presència del vicepresident primer i conseller de Cultura, Francesc Miralles, el fundador de Projecte Home a Mallorca, Tomeu Català, el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, el president de Projecte Home, Jesús Mullor, la consellera de Salut, Patricia Gómez, el vicepresident del Parlament, Vicenç Thomàs, el comissari de l'exposició, Antoni Torres i nombrosos artistes que participen en la mostra.


 


Després de la Misericòrdia, la intenció és que l'exposició sigui acollida per tots els ajuntaments i entitats que estiguin interessades, així com que pugui viatjar per les Illes Balears i també ser vista a Catalunya, Galícia, València i Madrid. 

Documents relacionats