Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Prorrogada l’exposició «Ulls del temps» a Sa Màniga fins al 8 de juliol (17.03.2017)


L’exposició, produïda per l’Arxiu del So i de la Imatge del Consell de Mallorca, és un recull de fotografies de Tom Weedon i la seva filla, Cordelia: un retrat de la Mallorca que varen conèixer des de la seva arribada a l’illa, des de la meitat dels anys cinquanta fins als anys setanta.Fotografies i negatius que formen part de l'exposició "Ulls del Temps", obra de Tom Weedon i la seva filla, Cordelia.
«Ulls del temps. Fotografies de Tom i Cordelia Weedon. Mallorca 1956-1970» es podrà seguir visitant a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor fins al 8 de juliol, després de la bona acollida de públic visitant i local que ha tingut la mostra, produïda pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, a través de l’Arxiu del So i de la Imatge, ASIM.


 


Una mostra de fotografies que va iniciar el recorregut el mes de novembre, al Centre Cap Vermell de Cala Rajada i que des del passat 27 de gener acull l’Auditòrium Sa Màniga.


 


L’exposició està formada per més de 140 fotografies en blanc i negre, moltes d’aquestes són inèdites, del fotògraf anglès Tom Weedon i la seva filla, Cordelia. En conjunt constitueixen un valuós document històric, artístic, cultural i humà de Mallorca i de la seva identitat com a poble.  

Documents relacionats