Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
El Consell recupera el suport institucional a la biblioteca del monestir de la Real perquè pugui reobrir al públic (18.06.2018)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha visitat aquest migdia la Biblioteca Balear, ubicada dins el monestir de la Real de Palma, acompanyat del prior del monestir, Josep Amengual. Miralles ha informat al prior de l’acord assolit en el darrer Ple del Consell de Mallorca, que permetrà destinar 15.000 euros per al funcionament i manteniment de les instal·lacions de la Biblioteca Balear, així com la renovació d’equipament i restauració de llibres.
El vicepresident Francesc Miralles amb el prior de la Real, Josep Amengual i el director insular de Cultura, Rafel M. Creus durant la visita realitzada a la Biblioteca Balear.

WOW Mallorca omple l’illa de personatges de llegenda i de noves rutes culturals (15.06.2018)
El projecte Walking on Words, WOW Mallorca, de la Fundació Mallorca Literària celebra tres anys des de la seva creació amb una important ampliació de continguts. Creix fins a un centenar de rutes literàries i afegeix a aquestes un mapa de béns culturals que incorpora més de 3.000 propostes arreu de l’illa, alhora que omple Mallorca de personatges fantàstics i de llegenda a través de les rutes i el joc interactiu “L’Illa dels Tresors”. Un món fantàstic que ha estat il·lustrat pel dibuixant Max i que es presentarà aquest dissabte, 16 de juny, al jardí de la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem en la festa inaugural del programa "Estiu a Mallorca. Moments de cultura amb gust d'estiu".

El Consell declara BIC el fons d'art de Sa Nostra fins a la meitat del segle XX i la col·lecció de numismàtica (14.06.2018)
El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat per unanimitat la declaració com a Bé d'Interès Cultural de 125 pintures del fons d'art de Sa Nostra datat entre el segle XVI fins a la primera meitat del segle XX i de la col·lecció de numismàtica de l'entitat. Una declaració que implica mesures de protecció com l'obligació de mantenir la unitat de totes dues col·leccions, així com garanties d'una conservació correcta de totes les peces.

La Veronal tanca amb Vorònia la 32 Temporada d’Òpera i Ballet del Principal (12.06.2018)
La prestigiosa i multipremiada companyia està dirigida per Marcos Morau, Premio Nacional de Danza de 2013. Per primera vegada, aquest espectacle es representarà amb música en directe de la Simfònica i el Cor del Teatre.

Les edicions municipals, presents un any més a l’estand del Consell a la Fira del Llibre (07.06.2018)
150 publicacions de 9 municipis de Mallorca poden ser consultades i adquirides a l’estand del Consell de Mallorca a la 36 edició de la Fira del Llibre que se celebra aquests dies al Born de Palma. Una aposta per la presència d’edicions municipals que ofereix alhora un espai a les publicacions de la UIB. Una oferta que se suma a les edicions pròpies del Consell, que continuen fent feina en la recuperació d'autors de Mallorca a través d'obres exhaurides o inèdites.
Espai destinat a les publicacions municipals a l'estand del Consell de la Fira del Llibre, al Born de Palma.

Alba Torrens i Pep Marí, protagonistes del II Col·loqui Jugam amb l'elit (05.06.2018)
Aquest dijous, 7 de juny, la Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el segon Col·loqui JUGAM amb l’elit organitzat per l’Observatori Esportiu de Mallorca de la Direcció Insular d’Esports del Consell. El col·loqui abordarà quins són els condicionants psicològics del rendiment esportiu i ho farà de la mà de la jugadora de bàsquet professional, Alba Torrens i del psicòleg esportiu, Pep Marí.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 149   Posterior        Anar a la pàgina