Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
Els cossiers de Montuïri ja tenen el seu reconeixement com a Festa d’Interès Cultural (15.08.2018)
El lliurament d’aquesta distinció s’ha dut a terme aquest dimarts vespre a la Plaça Major de Montuïri. El vicepresident Francesc Miralles ha fet entrega del reconeixement al batle del municipi, Joan Verger i a un representant dels cossiers.

El Consell fa efectiva l’aportació de 560.000 euros a la Fundació Teatre Principal d’Inca (14.08.2018)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno han signat el conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i la Fundació Teatre Principal d’Inca que completa l’aportació compromesa de la institució per fer front a les obres de modernització, reforma i rehabilitació de les infraestructures d’aquest espai cultural.

Els Closos de Can Gaià suma una nova parcel·la de titularitat pública a través de les subvencions de Patrimoni del Consell (11.08.2018)
Aquest dissabte, el vicepresident primer, Francesc Miralles ha visitat el jaciment arqueològic de Portocolom, acompanyat del batle de Felanitx, Jaume Monserrat i la consellera de Territori, Mercedes Garrido. El Consell de Mallorca aportarà 20.000 euros perquè el consistori felanitxer pugui incrementar el nombre de parcel·les de titularitat pública en el poblat prehistòric.

El Consell aposta per la documentació de la festa de l’Assumpció de la Mare de Déu com a patrimoni inmaterial (09.08.2018)
I per això inicia la publicació de treballs d’investigació i enregistraments del ritual que envolta el muntatge dels llits de la Mare de Déu morta a l’espai web www.assumpciodelamarededeu.net. Enguany, 14 esglésies de Palma i 43 de la Part Forana exposaran llits marians en motiu de la festivitat del 15 d’agost.

El Consell destina 217.000 euros a la compra de terrenys a quatre jaciments arqueològics a Mallorca (06.08.2018)
Els ajuntaments de Ses Salines, LLubí, Manacor i Felanitx rebran ajuts per a l’adquisició de terrenys on s’ubiquen jaciments arqueològics, fruit de la convocatòria publicada aquest 2018 pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. “Una aposta per fer accessible el patrimoni a la ciutadania i per fomentar la seva conservació, investigació i divulgació”, en paraules del vicepresident primer, Francesc Miralles.

Teatre Sans i 6A, dos espais que reben el suport del Consell com a centres de creació cultural (01.08.2018)
Tots dos centres culturals, amb més de trenta anys de trajectòria, han rebut el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca a través d’una nova línia de subvencions creada aquest 2018 per a espais creatius de titularitat privada. Avui, el vicepresident Francesc Miralles ha visitat tots dos espais i ha compartit els projectes que estan impulsant amb el suport de la institució en una doble línia: inversions de millora en equipaments i suport a les despeses de funcionament.
El vicepresident Miralles i el director insular de Cultura amb els membres de la cooperativa de teatre Estudi Zero, gestors del Teatre Sans.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 154   Posterior        Anar a la pàgina