Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
Miralles i Garrido es reuneixen amb el vicepresident del Cabildo de Gran Canaria (22.01.2018)
La reunió ha suposat una oportunitat per intercanviar experiències entre dues administracions semblants que governen territoris insulars.
Miralles i Garrido amb el vicepresident del Cabildo de Gran Canaria

Cultura potencia a través del Teatre Principal la investigació escènica amb residències artístiques (18.01.2018)
El Teatre Principal aposta per la investigació i la creació escènica mitjançant un ambiciós projecte de residències artístiques per a creadors i companyies a tres centres escènics de Mallorca: el CINE de Sineu, EiMA de Maria de la Salut i La Fornal de Manacor.

L'encesa de fum de les talaies pels drets humans ha recorregut aquest migdia una cinquantena de punts arreu de Mallorca en 28 minuts (13.01.2018)
Aquest migdia, a les 13 hores, s'ha iniciat la segona encesa de "Torres de defensa pels drets humans", que aquest 2018 compta amb la participació de 52 punts costaners i també d'interior. Torres, talaies, castells i campanars de diferents municipis s'han sumat a una jornada compromesa en la defensa del patrimoni històric i el caràcter universal i inalienable dels drets humans, amb la denúncia del drama que pateixen els refugiats a la Mediterrània. A les 18.15 hores serà la llum de les bengales les que recorrerà la costa i l'interior de Mallorca.
Els organitzadors s'han trobat aquest migdia al Castell de Bellver, on han assistit diferents autoritats i estudiosos de les fortificacions per seguir de ben a prop el desenvolupament de l'encesa.

Els dimonis de Sa Pobla renoven els vestits gràcies als ajuts per a festes declarades d'interès cultural pel Consell (12.01.2018)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha assistit aquest divendres horabaixa a la presentació dels nous vestits dels dimonis de Sa Pobla, l'elaboració dels quals és un dels primers projectes que s'han beneficiat de la nova línia d'ajuts del Departament de Cultura destinada a la millora dels equipaments de les festes declarades d'interès cultural pel Consell de Mallorca.

El Museu Marítim de Mallorca pren forma i senta les bases pel seu funcionament (12.01.2018)
El president del Consell, Miquel Ensenyat, i la consellera de Cultura Fani Tur han signat avui el conveni que activa el consorci que, liderat per la institució insular, i amb el suport del GOIB, permetrà la creació del Museu Marítim de Mallorca. Des de la desaparició del Museu Marítim de Balears (1972) no ha existit cap entitat museística o similar que s'hagi fet càrrec d'aquesta responsabilitat.
El president del Consell, Miquel Ensenyat, i la consellera de Cultura Fani Tur durant la signatura del conveni

El Ministeri de Cultura rebutja una reunió urgent per tractar la reclamació dels Bous de Costitx (11.01.2018)
El gabinet del Secretari d’Estat de Cultura considera “improcedent” incloure en una reunió prevista per aquest divendres amb el Consell de Mallorca l’assistència del vicepresident primer i conseller de Cultura i Patrimoni, Francesc Miralles, per posar damunt la taula un possible inici de negociació sobre la reclamació dels Bous de Costitx.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 134   Posterior        Anar a la pàgina