Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
Aquest dimarts, 24 d’octubre, Dia de la Biblioteca (23.10.2017)
Com cada any, la Xarxa de Biblioteques de Mallorca se suma a la celebració del Dia de la Biblioteca, que se celebra el 24 d’octubre. Una commemoració que reivindica la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura i com a instrument de millora de la formació i la convivència humana.

El Consell acosta la pràctica esportiva a més de 200 centres educatius de Mallorca (23.10.2017)
I ho fa a través del programa “Suma’t”, que introdueix la pràctica d’esports minoritaris i hàbits saludables a les escoles; de la mà de “IEsportiu” que oferirà aquest curs 2017-2018 activitat esportiva a nou instituts de l'illa; i a través de cursos de formació i conferències per a mestres i professors d’educació física. Línies de col·laboració entre la Direcció Insular d’Esports i la Conselleria d’Educació que avui han presentat el vicepresident primer, Francesc Miralles i el conseller d’Educació, Martí March.

El món de l’Arxiduc sedueix el públic mallorquí (20.10.2017)
Massiva assistència a "La nit de Catalina Homar" i a "Les darreres paraules", les dues produccions pròpies del Teatre Principal de Palma que comencen ara la seva gira.
La nit de Catalina Homar ha comptat amb 1.885 espectadors repartits en les quatre funcions que s'han representat.

El Carro Triomfal de Santa Catalina Tomàs tornarà a desfilar aquest dissabte pels carrers de Palma (20.10.2017)
La festivitat té lloc des de l'any 1792 i es vincula a les festes que se celebraren a tot Mallorca en motiu de la beatificació de sor Catalina Tomàs. La colcada s'iniciarà aquest dissabte, 21 d'octubre, a les 19 hores i anirà des del Passeig de Mallorca fins al convent de Santa Maria Magdalena.
El Carro Triomfal de la Beata forma part del patrimoni moble del Consell de Mallorca.

Descobertes policromies anteriors a 1619 en el sepulcre de Ramon Llull (19.10.2017)
És una de les novetats que ha deixat al descobert el projecte d'intervenció realitzat a la basílica de Sant Francesc de Palma, subvencionat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. Els restauradors han identificat noves policromies a l'estructura arquitectònica, un nou tipus de pedra i també incisions que corresponen a símbols i marques de la tècnica escultòrica utilitzada en la construcció del monument.

El Krekovic acull l'exposició homenatge a la passió per la fotografia d'Andreu Muntaner i Darder (18.10.2017)
La mostra, que serà inaugurada aquest dijous, ofereix "Un recorregut fotogràfic per la façana marítima de Palma (c.1860-1960)". Organitzada per l'Arxiu del So i de la Imatge (ASIM) del Consell de Mallorca compta amb la col·laboració de l'associació Palma XXI. Es podrà veure en el Museu Krekovic fins al 28 de desembre.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 262   Posterior        Anar a la pàgina