Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
El Consell Escolar de Mallorca presenta la memòria de 2016 (22.05.2017)
El president del Consell Escolar de Mallorca (CEM), Miquel Oliver, ha presentat al vicepresident primer, Francesc Miralles, la memòria d’activitats de 2016. Un any clau, en què el Departament de Cultura del Consell ha recuperat el CEM com a òrgan de representació i de consulta per a la comunitat educativa de Mallorca.

El Teatre Principal organitza un taller escènic adreçat a joves, impartit per Vicka Duran (22.05.2017)
El Teatre Principal de Palma ha organitzat el taller Atenció! Laboratori socioemocional d’arts escèniques, una activitat adreçada primordialment al joves d’entre 13 i 20 anys i que es durà a terme fins el proper mes de d’agost.

Dimonis d’arreu del món omplen les sales del Museu Krekovic (22.05.2017)
Si l’any 2016 va ser “Un any de mil dimonis” a la Fundació Casa Museu del Departament de Cultura del Consell de Mallorca, ara arriba l’exposició “Un món de mil dimonis”, on la mostra de dimonis de Mallorca creix amb expressions culturals d’arreu del planeta, per mitjà d’una selecció d’imatges dels fotògrafs Friso Spoelstra i Charles Fréger, i també amb un mapamundi de dimonis. Aquesta selecció es podrà visitar al Museu Krekovic fins al 30 de juny.

Presentada l'edició especial de botelles-llibre Temps de Vins 2017, fruit del maridatge entre vins i literatura (20.05.2017)
Rosa María Mateos guanya el primer concurs de relats "Temps de Vins", organitzat per la Fundació Casa Museu i la D.O. Binissalem. El seu relat "La sirena i el pagès" il·lustra el vi rosat d'aquesta col·lecció dels Vins Seleccionats 2017 al costat d'escrits de Llorenç Villalonga i Maria Antònia Oliver, que il·lustren les etiquetes dels vins negre i blanc respectivament.

La prestigiosa companyia britànica Cheek by Jowl posa en escena Winter’s Tale (18.05.2017)
El proper dissabte 20 de maig arriba al Teatre Principal de Palma una de les companyies teatrals de referència del panorama internacional, Cheek by Jowl, que presentarà el muntatge Winter’s Tale (Conte d’hivern), de William Shakespeare, amb direcció de Declan Donnellan i escenografia de Nick Ormerod.

Els museus es reivindiquen en motiu del seu Dia Internacional (17.05.2017)
I ho fan a través d’una àmplia programació d’activitats oberta a tots els públics. La Secció de Museus i Belles Arts del Departament de Cultura del Consell ha reunit la programació de 26 espais museístics de l’illa en motiu del Dia Internacional dels Museus, que se celebra aquest dijous, 18 de maig. Enguany, les activitats programades s’aglutinen sota el lema “Museus i històries punyents: dir allò que no es pot explicar als museus”.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 246   Posterior        Anar a la pàgina