Departament de Cultura, Patrimoni i Esports

Actualitat
La capella de la Misericòrdia acull la mirada dels fotògrafs de Miquel Barceló entorn a l’obra de la Seu (21.08.2017)
El Departament de Cultura del Consell se suma així als actes de celebració dels deu anys de la inauguració de l’obra de Barceló a la capella del Santíssim de la Catedral de Mallorca. Des d’aquest dijous, la capella del Centre Cultural la Misericòrdia exposarà seixanta imatges de tres fotògrafs de renom internacional: François Halard, Jean Marie del Moral i Agustí Torres, que ofereixen una mirada personal del procés creatiu de l’artista felanitxer.

Un centenar de persones viuen un baptisme de busseig a la piscina de Sant Ferran (14.08.2017)
Un centenar de persones han viscut aquest cap de setmana les sensacions que experimenten els bussejadors quan es submergeixen sota la mar. La piscina del Poliesportiu de Sant Ferran ha acollit el II Baptisme de Busseig organitzat per la Direcció Insular d'Esports, enmarcat en el programa JUGAM a les Totes, en col·laboració amb la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques.

Patrimoni impulsa un estudi i diagnòstic de l’estat de conservació de les marededéus de Mallorca (09.08.2017)
Així ho ha anunciat avui la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, que ha xifrat en 130.000 euros el pressupost de què disposarà aquest projecte l’any 2018. L’objectiu és completar l’estudi històrico-artístic de cada imatge i determinar el seu estat de conservació- a través d’un estudi organolèptic- per, després, poder prioritzar a l’hora de dur a terme intervencions de restauració.

La segona fase de reforma de la Misericòrdia consolida l'aposta per un Centre Cultural de referència a Mallorca (03.08.2017)
El pressupost de les obres és de 9,3 milions d'euros i està previst que els treballs comencin al segon trimestre de 2018. El termini d'execució és de 36 mesos i el projecte inclou rehabilitar espais tan emblemàtics com el Pati de les Dones, l'antic dipòsit de l'Arxiu i la terrassa dels estenedors.

Patrimoni restaura la maquinària de la farinera de Can Suau de Llubí (28.07.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, i la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, han signat aquest migdia l’acord de col·laboració per restaurar la maquinària conservada de la farinera. Tots dos han visitat el taller de restauració de Patrimoni Historicoindustrial a Son Bonet, on personal especialitzat està duent a terme les tasques de recuperació d’aquestes peces.

Adjudicat el contracte de subministrament de llibres i material audiovisual a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Mallorca (27.07.2017)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha anunciat avui en el Ple del Consell que les biblioteques de Mallorca gaudiran des d’aquest pròxim mes de setembre del nou contracte de subministrament de llibres i material audiovisual per part del Consell de Mallorca. L’adjudicació d’aquest nou contracte ha estat aprovat aquesta setmana en Consell Executiu.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 256   Posterior        Anar a la pàgina