Departament de Cultura, Patrimoni i Esports


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
Els ajuntaments han duplicat la programació que ofereixen a través dels circuits culturals de Mallorca el darrer any (25.05.2018)
És el resultat dels canvis introduïts l’any 2017 al funcionament del Circuit d’Arts Escèniques (CAEM) i Cultura en Xarxa, que ara permet als ajuntaments programar activitats durant tot l’any a partir del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM). Un espai web que ofereix actualment 272 projectes culturals de 77 companyies, a partir del qual els ajuntaments han programat prop de 400 activitats en el darrer any.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Consell reconeix els mèrits de setanta esportistes en edat escolar de sis disciplines esportives (22.05.2018)
Es tracta de joves esportistes fins a 16 anys que han fet pòdium en campionats nacionals i/o internacionals d'atletisme, karate, ciclisme, natació, piragüisme i taekwondo. Tots ells han participat aquest dimarts capvespre en un acte de reconeixement organitzat per la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca, que ha comptat amb la presència del vicepresident primer, Francesc Miralles i la directora insular d'Esports, Margalida Portells.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
La Comissió de Patrimoni dona llum verda a la declaració BIC de més d’un centenar d’obres del fons d’art de Sa Nostra i la seva col·lecció de numismàtica (22.05.2018)
Ara la proposta de declaració BIC s’eleva al Ple del Consell de Mallorca, que és l’òrgan competent per a l’aprovació definitiva. La declaració de bé d’interès cultural afecta, d’una banda, 125 pintures del fons d’art de Sa Nostra datat fins a mitjan segle XX i, de l’altra, la col·lecció de numismàtica de l’entitat formada per 484 monedes que abasten tots els períodes culturals històrics de les Balears i Pitiüses.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
VERSUD reivindica la riquesa poètica del Migjorn de Mallorca (21.05.2018)
Aquest dimecres, 23 de maig, arranca la segona edició del cicle d'acció poètica que impulsa el Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet. Un programa que recorrerà durant els mesos de maig, juny i principi de juliol diferents municipis del sud de Mallorca -Santanyí, Campos, Felanitx, Ses Salines i Llucmajor- estenent la poesia de Josep M. Llompart, Bernat Vidal i Manel Marí, entre d'altres, a través de rutes literàries, recitals poètics i concerts.
 


Destacats

eBiblio

eBibliopetit.jpgServei de préstec de llibres electrònics i audiollibres


XI Congrés Internacional de Molinologia

congres_destacat_b.jpgPodeu presentar una comunicació o pòster (18-20 octubre 2018)


Agenda Cultural

magendacultg.jpgActivitats del C.C. la Misericòrdia i Cases Museu


Col·lecció «Llocs i mots»

2logobo.jpgLàmines de terminologia en català


Biblioteca Virtual

Biblioteques.jpgDescobreix què son i què fan les biblioteques per tu


Visitau l'euroruta dels molins de Mallorca

destacat_pe.jpgTrobareu vídeos, informació i dades dels molins per fer la ruta


Clubs de Lectura

Biblioteques.jpgCompartim el plaer de llegir


Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet

Gestiona les cases museu d'aquests escriptors, fomentant l'estudi i la difusió de la seva obra


Arxiu General (AGCM)

Servei encarregat de la gestió, conservació i difusió dels documents de la institució, empreses i organismes que en depenen