Departament de Participació Ciutadana i Presidència
Actualitat
Èxit de participació del Pla Territorial de Mallorca (21.11.2017)
Demà, dimecres, es durà a terme la darrera sessió del procés participatiu amb el taller sectorial sobre creixement i capacitat de càrrega. No obstant això, l'enquesta de participació online seguirà en funcionament.
Durant la trobada territorial avui a Palma

El XXXVIII Encontre Internacional de Compositors consolida la seva aposta per compositors joves de Mallorca (20.11.2017)
El festival, organitzat per la Fundació ACA (Àrea de Creació Acústica), amb el suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca, reunirà en aquesta edició els compositors Pedro Aguiló “Guixó”, Biel Fiol i Bernat Quetglas. L’Encontre arranca aquest dimarts, 21 de novembre, a l’Escola de Música Antoni Torrandell d’Inca amb l’ensemble de Mèxic Cepromusic.

El Ple aprova la modalitat de gestió del servei de la ITV (20.11.2017)
El Consell assumirà la gestió directa del servei d’inspecció tècnica de vehicles (ITV) a Mallorca i es posarà en marxa un contracte per prestar el servei de les inspeccions que seran baix la direcció del Consell.
Durant el Ple d'avui

Aprovats, inicialment, els Pressuposts del Consell per al 2018 (20.11.2017)
El Consell gestionarà, al 2018, el seu pressupost més alt de la història que ha estat aprovat, de manera inicial, al Ple celebrat avui.

La gestió de residus de Mallorca rep el reconeixement europeu (20.11.2017)
L’empresa concesionaria del servei ha estat distingida amb la Medalla Europea al Mèrit en el Treball
Rafael Guinea i Miquel Ensenyat

Projecció del documental “La maleta de Marta” contra la violència de gènere (20.11.2017)
La projecció del documental s'ha inclòs al programa d'activitats del Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca al voltant de la commemoració del 25N que compta amb la col·laboració de 22 ajuntaments i d'Amnistia Internacional. Durant el dijous i divendres i amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el Consell de Mallorca i Amnistia Internacional IllesBalears projectaran el documental “La maleta de Marta” a Inca, Felanitx i Calvià durant unes jornades contra la violència i a favor de la igualtat.
Amnistia Internacional

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 478   Posterior        Anar a la pàgina