Departament de Participació Ciutadana i Presidència
Actualitat
326.000 euros per posar en marxa el Museu Marítim de Mallorca (16.03.2018)
El Ple ha aprovat avui el pressupost i en breus s'iniciarà els tràmits per contractar el nou director
Un moment del Ple del Consell

El Consell accepta les competències en Promoció Turística (16.03.2018)
A partir d’ara, la institució insular es podrà centrar en promocionar la marca Mallorca a arreu del món. Respecte a la proposta de traspàs del 2015, el Consell aconsegueix 800.000 euros més.

El Consell de Mallorca penja un llaç marró en suport a les mobilitzacions a favor de les pensions públiques dignes (16.03.2018)
La institució i l’equip de govern se sumen a la mobilització de demà, a favor d’unes pensions públiques dignes, i insta el Govern central a protegir un dels pilars de l’estat del benestar.
Jurado, Ensenyat i Puigserver presentant la banderola

Quaranta artistes se sumen a l'exposició "L'univers és el cor" per celebrar els 30 anys de les Jornades de l'Esport Base del Consell (15.03.2018)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha inaugurat aquest dijous l'exposició "L'univers és el cor" al Centre de Cultura Sa Nostra. Una mostra col·lectiva de pintura i escultura en la qual participen 40 artistes residents a Mallorca i que interpreten el sentiment d'aquest òrgan vital: el cor. Enguany, les 30 Jornades de l'Esport Base, que se celebren els dies 18 i 19 de maig, abordaran la "Cardioprotecció a l'esport".

El President del Consell rep en audiència a l’Assemblea 0-3 (15.03.2018)
El president del Consell de Malllorca, Miquel Ensenyat, ha rebut avui a les representants de l’Assemblea 0-3. Aquest col·lectiu tem que es privatitzin i externalitzin les escoletes públiques municipals i per això reivindiquen una educació infantil pública, inclusiva, que atengui la diversitat i amb entitat pròpia.
Ensenyat amb l'Assemblea 0-3

El Consell impulsa un Programa de feina per a la millora dels arxius municipals i privats de Mallorca (15.03.2018)
Entre les principals línies d'actuació del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports hi ha una nova línia d’ajuts dotada amb 350.000 euros per donar suport a l’organització i millora en la gestió d’arxius municipals i privats de Mallorca. També es treballa en la creació d’un Centre Coordinador d’Arxius de Mallorca com a instrument per impulsar iniciatives de col·laboració i de formació entre els diferents arxius existents.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 524   Posterior        Anar a la pàgina