Departament de Participació Ciutadana i Presidència
Actualitat
El Museu de Manacor estrena nou equipament i material de divulgació a la sala de Son Peretó (22.11.2017)
I ho fa amb la col·laboració del Departament de Cultura del Consell de Mallorca que, a través de les inversions en equipaments culturals, ha sufragat la renovació del mobiliari de la sala, mentre que l’Ajuntament de Manacor s’ha fet càrrec del projecte museogràfic. Un espai que ara disposa d’un nou element de divulgació: l’audiovisual «Del jaciment al museu», que mostra el procés de museïtzació d’un esquelet localitzat a la basílica de Son Peretó, i que forma part del projecte de difusió dels museus locals de Mallorca que impulsa el Consell.

66 banderoles ondegen per l'Eliminació de la violència cap a les dones a tot Mallorca (22.11.2017)
Els edificis oficials del Consell de Mallorca i 45 municipis han penjat aquesta setmana les banderoles de la campanya de sensibilització de la direcció insular d'Igualtat al voltant del 25 de novembre Dia internacional per l'Eliminació de la violència cap a les dones.

El Consell de Mallorca asumirá plenament les competències de Promoció Turística en el primer trimestre de 2018. (22.11.2017)
La Comissió Mixta de Transferències Govern-Consells Insulars ha aprovat la proposta definitiva del traspàs de funcions i serveis en matèria de Serveis Socials a la institució insular

Alumnes del centre escolar CEIP Joan Mas visiten la seu del Consell de Mallorca (22.11.2017)
Els centres tenen concertades visites a diferents institucions. La ronda de visites comença a l’Ajuntament, després continua al Consell Insular de Mallorca i finalitza al Parlament de les Illes Balears
Grup d'alumnes del CEIP Joan Mas

Primera trobada entre professionals i programadors municipals del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell (21.11.2017)
Aquest divendres, 24 de novembre, el Centre Cultural “Sa Nostra” acollirà la primera jornada de presentacions breus i reunions entre les companyies i professionals que ofereixen els seus projectes dins el Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM) i els programadors culturals dels ajuntaments.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 478   Posterior        Anar a la pàgina