Departament de Participació Ciutadana i Presidència




Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver es reuneixen amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (11.07.2018)


Durant l'audiència els representants de l'entitat a Balears han donat a conèixer els seus propers projectes



El president del Consell Miquel Ensenyat, la presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver Javier Cortés, Ana Belén Velasco
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, Margalida Puigserver han rebut en audiència a Javier Cortés i Ana Belén Velasco, membres de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).


El president i la gerent de la delegació balear de l'AECC han explicat al president del Consell els projectes que tenen en marxa per aquest hivern per a continuar amb la seva tasca de conscienciació, suport i assessorament a les persones amb càncer i les seves famílies.


D'una banda es tracta de la IV Carrer Contra el Càncer que es celebrarà a Palma el pròxim 11 de novembre i de l'altra el "I Congreso de las Illes Balears de Pacientes con Càncer y Familiares", que es durà a terme al Palau de Congressos de Palma els dies 30 de novembre i 1 de desembre.


Per la seva part el president del Consell, Miquel Ensenyat els ha agraït la tasca que duen a terme com a associació i ha reiterat la disposició del Consell per a col·laborar en aquestes dues iniciatives.

Documents relacionats