Departament de Participació Ciutadana i Presidència
El Consell de Mallorca penja més de 60 banderoles arreu de l'illa (07.03.2018)


El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón han despenjat la banderola amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones sota el lema "Escalant cap a la igualtat" a la façana de la seu del Consell de Mallorca.Miquel Ensenyat, Jesús Jurado i Nina Parrón penjat la banderola amb motiu del 8 de març
Demà també es penjaran a la Misericòrdia, Llar de la infància, Llar de la Joventut, IMAS, San Ferran, Hipòdrom, i l'Espai de dones d'Inca i a 50 municipis de Mallorca, facilitades per la direcció insular d'Igualtat, i que lluiran el lema "Escalant cap a la igualtat" a les façanes dels seus ajuntaments.


També s'estan duent a terme nombroses activitats organitzades pel Consell de Mallorca amb col·laboració amb més de 30 ajuntaments a tota l'illa durant tot el mes de març. A la programació també s'hi han sumat activitats pròpies dels ajuntaments per tal de sumar totes les propostes en un mateix canal de difusió i optimitzar recursos.

Les dones amb càrrec públic del Consell de Mallorca han manifestat la seva voluntat de sumar-se a la vaga feminista del 8 de març. L'objectiu d'aquesta vaga internacional és aconseguir la visibilització de la dona a la societat. Els serveis mínims estaran formats pels treballadors que fan feina els diumenges i festius.


El programa està adjunt al comunicat.


 


Documents relacionats