Departament de Participació Ciutadana i Presidència




El president del Consell rep en audiència el col·lectiu "Dones que Marquen" (06.03.2018)


Aquest moviment organitza el proper 26 de maig a Palma el I Fòrum Dones que Marquen, que té com a objectiu l'empoderament de la dona, sigui el que sigui el col•lectiu o el sector professional d'on provingui, o fins i tot de la dona que no treballa.



Un moment de l'audiència
El president del Consell ha rebut en audiència el col·lectiu "Dones que Marquen". Miquel Ensenyat ha volgut d'aquesta manera donar suport a una iniciativa que busca "inspirar a les dones a ser autèntiques, a buscar la seva essència, aquesta que es troba en el més profund de totes elles i que encara no s'han atrevit a conèixer i destapar per pors, creences, prejudicis i condicionaments socials que les han tingut tapades encara sense saber-ho".


El col·lectiu ha organitzat un fòrum on dones anònimes i professionals destacades, com la guionista i directora de cinema social Mabel Lozano, o l'escriptora Natalia Sanchidrián, entre altres, compartiran el seu testimoniatge.


Dones que Marquen vol crear continguts propis i difondre contingut d'uns altres que serveixin, inspirin i canalitzin la informació que hi ha per molts llocs de forma dispersa i que és el que les dones necessiten per inspirar-se, per donar-se de compte de què poden fer per si mateixes perquè les coses canviïn i que els impulsi a anar a l'acció. Tindran una pàgina web pròpia i perfils en totes les xarxes socials per crear una comunitat i complir aquesta missió.

Documents relacionats