Departament de Participació Ciutadana i Presidència
El Dijous Bo arriba al Consell de Mallorca (10.11.2017)


Una representació institucional i cívica de la ciutat d’Inca ha acudit a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar la corporació insular a la celebració del Dijous Bo.Un moment de la recepció
Una representació institucional i cívica de la ciutat d’Inca ha acudit a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar la corporació insular a la celebració del Dijous Bó. D’aquesta manera, la comitiva encapçalada pel batle de la capital del Raiguer, Virgilio Moreno, ha renovat. la tradició de convidar a participar de la festa a les principals autoritats de l’illa.


Durant la recepció, i com a símbol de la convidada, el batle ha lliurat al al president del Consell, Miquel Ensenyat, una còpia del cartell dissenyat per Llorenç Fernández i que enguany promociona la fira. Una parella vestida a l’ample també ha lliurat una senalla amb productes de la terra.


El president del Consell ha agraït la invitació i ha aprofitat per rercordar la importancia de la fira d’Inca. “Per uns dies, Inca es converteix en la capital de Mallorca”, ha dit Ensenyat. A l’acte també hi han acudit els consellers Cosme Bonet i Sandra Espeja.


 


 

Documents relacionats