Departament de Participació Ciutadana i Presidència
El president del Consell assisteix a l'obertura de l'any acadèmic a la UIB (08.09.2017)


Miquel Ensenyat, acompanyat pels vicepresidents Francesc Miralles i Jesús Jurado, han volgut amb la seva presència mostrar els seu reconeixement a la institució universitària per la seva contribució en tant en l’àmbit educatiu com científic


El president Ensenyat i els dos vicepresidents del Consell entre les autoritats assistents
El president Ensenyat i els dos vicepresidents del Consell entre les autoritats assistents
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha acudit avui a l’obertura del curs acadèmic de la Universitat de les Illes Balears que se celebrat avui a la Sala Magna de la UIB. Ensenyat, acompanyat pels vicepresidents Francesc Miralles i Jesús Jurado, han volgut amb la seva presència mostrar els seu reconeixement a la institució universitària per la seva contribució en tant en  l’àmbit educatiu com científic.


De fet, la llicó inaugural de l’any acadèmic a càrrec de la doctora Alícia Sintes (Les noves missatgeres de l’univers) ha estat una reivindicación de la feina feta pel  Grup de Relativitat i Gravitació (GRG) de la UIB:  l'únic grup de recerca a Espanya que ha participat en les tres deteccions d'ones gravitacionals a través de la Col·laboració Científica LIGO i GEO. 


Miquel Ensenyat ha destacat les bobnes relacions entre les dues institucions. De fet, aquesta mateixa setmana, la UIB i el Consell han représ els contactes després de la reeleció del rector Llorenç Huguet. 

Documents relacionats