Departament de Desenvolupament Local
El Consell de Mallorca reforma la casa de la cultura de Sant Joan (06.07.2018)


L'edifici es convertirà en una escoleta infantil i escola de música totalment sostenible amb una inversió de 239.999 euros


El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i els representants de l'Ajuntament de Sant Joan
El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i els representants de l'Ajuntament de Sant Joan
La casa de la Cultura de Sant Joan ha estat reformada per convertir-se en escoleta infantil i escola de música gràcies a les inversions que el Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha invertit al municipi, concretament aquesta obra ha rebut 239.999 euros del Pla Especial d'inversions de competència municipal 2017-2018.


Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, s'han apropat fins al poble per veure en primera persona l'estat de les obres. Durant la visita, el batle de Sant Joan, Francesc Mestre, ha explicat als representants de la institució insular en què ha consistit la reforma.


Per a la renovació i adequació, d'aquest antic edifici, s'han utilitzat materials naturals, sostenibles i de kilòmetre 0 com ara teules de Felanitx o bales de palla de Sineu. Els aïllaments emprats estan pensats perquè el consum elèctric sigui mínim. D'aquesta manera s'aconsegueix un edifici sostenible i pensat per al futur.


El municipi també ha invertit 28.300 euros del Pla Especial d'Estalvi i Eficiència Energètica i Vehicles Elèctrics en millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions d'enllumenat exterior a Consolació.


Finalment, el Consell ha atorgat 104.730 € a l'ajuntament per fer front a la despesa corrent.

Documents relacionats