Departament de Desenvolupament Local
El Consell inverteix 373.504 d'euros en la millora de Montu´ri (05.07.2018)


Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competŔncia municipal es troben la reforma parcial deál'interiorád'algunesádependŔnciesáde l'edifici de la Casa Consistorial i la renovaciˇ de la voravia i del mobiliari urbÓ del tram de l'avinguda EsáDauEl conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el batle de Montu´ri, Joan Verger i el director insular de Cooperaciˇ i Caša, Joan Manera durant la visita
L'ajuntament de Montuïri ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 373.504 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.


Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben la reforma parcial de l'interior d'algunes dependències de l'edifici de la Casa Consistorial, la renovació de la voravia i del mobiliari urbà del tram de l'avinguda Es Dau (entre c/ des Puig i c/ Pare Vicenç Mas), la dotació del camió de la brigada municipal i el reasfaltat del tram dels carrers Sant Bartomeu, Sant Martí i Mercat i el condicionament dels camins Son Miró, Son Bages i Rafal Aixat. Aquests projectes han comptat amb una inversió de 239.481,14 euros.


Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Joan Verger. Durant la visita, Verger ha explicat als representants del Consell que "des de l'ajuntament seguim fent inversions concretes i petites amb l'objectiu donar solucions als problemes que més pateixen els habitants de Montuïri".


Montuïri també ha rebut una subvenció per valor de 28.193 euros per a la millora de l'eficiència energètica de la il·luminació de l'avinguda de la carreta Palma-Montuïri.


Per altra banda, el poble ha obtingut 105.829 euros per fer front al pagament de despesa corrent.

Documents relacionats