Departament de Desenvolupament Local
Ses Salines remodela la Plaša Major amb el finanšament del Consell de Mallorca (04.01.2018)


El Departament de Desenvolupament Local ha invertit 153.100 euros procedents del Pla Especial d'Inversions 2016-2017


Un moment de la visita
Un moment de la visita
El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat el municipi de Ses Salines per veure en primera persona la remodelació de la Plaça Major que el Consell de Mallorca ha finançat al municipi a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017. Aquestes obres han suposat una inversió de 153.100 euros per part de la institució insular.


El batle de Ses Salines, Bernat Roig, juntament amb les regidores de l'equip de govern, ha mostrat als representants de la institució insular el projecte que ha consistit en l'empedrat de les vies adjacents, l'ampliació de les voreres, la millora de l'accés i la substitució dels fanals.


Per altra banda, l’Ajuntament de Ses Salines va invertir 302.099,37 euros a la Colònia de Sant Jordi per tal de dur a terme la primera fase de remodelació i evacuació d'aigües pluvials de la Plaça Pou d'en Verdera, i el projecte de construcció de la xarxa d'evacuació d'aigües pluvials de l’entrada del nucli urbà. Aquestes obres van ser executades a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, impulsat pel Consell de Mallorca.


A més, l’ajuntament saliner ha invertit altres 30.000 euros de subvenció del Consell de Mallorca en l’adquisició de dues furgonetes totalment elèctriques, i ha fet front a despeses corrents per valor de 20.500 euros.

Documents relacionats