Departament de Desenvolupament Local
El conseller Joan Font es reuneix amb els representants del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (03.11.2017)


La trobada, la qual també ha comptat amb representació del projecte 4vents, ha servit per presentar el nou comissariat del MEGM, així com també el projecte d'actualització i dinamització de l'entitat.Joan Font i Àlex Segura avui durant la reunió amb el MGEM i 4vents.
El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Joventut, Àlex Segura, s'han reunit avui amb els representants del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), així com també del projecte 4vents, amb l'objectiu de conèixer el nou comissariat de l'entitat i el seu projecte d'actualització i dinamització de l'entitat.


 


Durant la trobada, els representants del MEGM i 4vents exposaren al conseller Joan Font els diversos projectes que volen dur a terme des de l'entitat, entre els quals cal destacar el del PIOCAM 2018, un projecte que es durà a terme a Mallorca el mes d'agost de l'any que ve i que reunirà al voltant de 600 escoltes i guies del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, l'Alguer, o de qualsevol altre lloc del món.


 


Per altra banda, des del MEGM també han demanat a la institució insular suport a l'hora de reconèixer la seva tasca social, així com també espais d'acampada al medi natural per tal de poder dur a terme el desenvolupament de la seva tasca pedagògica.


 


Des de la Direcció Insular de Joventut del Consell de Mallorca s'han compromès a donar suport a tots els seus projectes i accions, així com a establir un marc de cooperació per solucionar en la mesura de lo possible el tema dels espais que reclamen des de l'entitat.

Documents relacionats