Departament d'Economia i Hisenda
El Consell convoca les primeres subvencions per a fomentar la responsabilitat social corporativa (26.06.2018)


En total, les ajudes ascendeixen a 156.000 euros i els projectes que es presentin hauran de complir amb els 17 objectius de l’Agenda 2030 Europea.


Bonet i Ballester
Bonet i Ballester
El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes, Cristina Ballester, han presentat avui la primera línia d’ajudes per al foment de la responsabilitat social corporativa. A aquesta convocatòria, s’hi podran presentar associacions, fundacions, federacions, confederacions empresarials, sindicats i col·legis professionals.


Bonet ha recordat que «fa mesos que feim feina amb la responsabilitat social perquè volem que es converteixi en una política emblemàtica del Consell. Ja vam crear l’Oficina de Responsabilitat Social que ens ha permès treballar amb la reserva de mercat o la creació de la unitat estadística per fomentar la transparència».


Avui, segons Bonet, «feim una passa més per promocionar la responsabilitat social a dins la societat mallorquina. Mai cap institució del nostre entorn havia tengut una iniciativa com aquesta».


Es destinaran 156.000 euros a la convocatòria que anirà des del juny d’enguany al maig de 2017. A més, les activitats s’hauran d’emmarcar dins els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides o de l’Agenda 2030 Europea. Com també, hauran de ser activitats que fomentin la responsabilitat social com a eina de gestió estratègica.


Per altra banda, la directora insular Cristina Ballester ha afirmat que «volem divulgar els valors i la cultura de la responsabilitat social per aconseguir un creixement econòmic de l’illa d’una manera més sostenible».


 


Documents relacionats