Departament d'Economia i Hisenda
Pilou AsbŠk sedueix al p˙blic danŔs amb la seva promociˇ de Mallorca (23.02.2018)


L'actor Pilou AsbŠk ha sedu´t al mercat n˛rdic amb la seva promociˇ de Mallorca basada en les sensacions, les olors i els sabors de l'Illa.


Pilou Asbaek, Miquel Ensenyat i Cosme Bonet
Pilou Asbaek, Miquel Ensenyat i Cosme Bonet
Pilou Asbæk ha estat l'encarregat d'inaugurar la fira turística danesa "For Alle - The Danish Travel show". Durant la inauguració, ha sorprès als touroperadors presents a un berenat organitzat, amb la col·laboració de la Denominació d'Origen d'Oli de Mallorca, per promocionar l'oli de l'Illa.


Durant el monòleg que ha realitzat l'actor, Pilou ha fet un recorregut per Mallorca a través de les seves vivències personals i les de la seva família. El sorprenent discurs en primera persona, rememorant la seva infància a l'illa, ha aconseguit atreure i captivar als assistents amb una visió innovadora en contraposició al turisme de masses i a la tradicional oferta de sol i platja. L'actor ha ofert una Mallorca desconeguda pel públic danès, la Mallorca rural, la de la Serra de Tramuntana, la gastronòmica.


Després de l'acte, Pilou Asbæk ha atès personalment al públic a l'estand de la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca. L'alt grau de coneixement de l'actor sobre l'illa ha fet que un nombrós públic s'apropés a l'aparador i s’interessés per Mallorca.


El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha valorat molt positivament la presència de Mallorca a la fira turística que continuarà fins al dia 25 de febrer. i ha manifestat que "s'ha aconseguit traslladar i projectar una imatge de Mallorca que en el futur serà molt beneficiosa donat que hem ofert alternatives que agraden al mercat escandinau". Ensenyat també ha recordat que el marcat danès "cerca destinacions que puguin enriquir els viatges més enllà de l'estada pròpiament dita".


En el mateix sentit, el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha fet una valoració positiva de la presència donat que s'han "obert noves portes per impulsar altres sectors econòmics relacionats amb la indústria turística.


La fundació Mallorca Turisme ha aprofitat la presència de l'actor danès per fer símils cinematogràfics i hi ha empleat una claqueta per donar el sus d'inici a la fira.

Documents relacionats