Departament d'Economia i Hisenda
Mallorca es promocionarà en la major fira turística de Dinamarca (20.02.2018)


El Consell de Mallorca promou el turisme gastronòmic amb productes locals en la major fira turística de Dinamarca, l'esdeveniment 'For Alle - The Danish Travel show', que se celebrarà al país escandinau del 23 al 25 de febrer. Aquesta fira, s'ha convertit en una de les trobades per excel·lència entre els professionals danesos del sector i els consumidors finals.L'actor Pilou Asbæk promocionarà Mallorca a Dinamarca
El Consell de Mallorca promourà el turisme gastronòmic a Dinamarca on del 23 al 25 de febrer té lloc la fira "For Alle - The Danish Travel show". Un esdeveniment que s'ajusta a la voluntat de la institució insular per impulsar una nova política de promoció que possibiliti estirar la temporada. De fet, la fira es troba en un recinte dividit en àrees temàtiques per mostrar eficaçment tota l'oferta que recull l'esdeveniment, diferenciant entre mercat intern, exclusiu de Dinamarca; internacional, diferenciant entre destinacions europees i de llarga distància; caravanes i activitats en l'exterior.


En aquest context, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat la importància que té obrir i ampliar l'oferta mallorquina a mercats com el danès, amb un alt poder adquisitiu i que realitza viatges amb estades mitjanes superiors als quatre dies. Ensenyat ha assegurat que des del Consell “ja hem iniciat els contactes amb països que no gaudeixen de climes com el nostre amb els quals es pot aconseguir ofertes totalment desestacionalitzades". De la mateixa manera, el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet ha manifestat que "ara que hem de rebre les competències en promoció turística, un dels objectius que ens hem marcat és explorar nous mercats com l'escandinau. A més, apostam per un turisme que ens visiti en temporada mitjana i baixa i així eliminar pressió a la temporada alta".


Sota aquestes premisses, un dia abans que comenci la fira a la ciutat de Herning, la delegació mallorquina aterrarà a la ciutat d'Aarhus (dia 22) on s'ha organitzat un acte per presentar l'oferta gastronòmica de Mallorca. Aquesta proposta la materialitzarà el prestigiós xef mallorquí amb una estrella Michelin, Andreu Genestra, qui realitzarà un show cooking als assistents. Durant l'acte es serviran productes mallorquins. A més, l'acte comptarà amb la participació de l'actor danès Pilou Asbæk (Game of Thrones), qui farà d'ambaixador mallorquí al país escandinau. Precisament, Pilou Asbæk, inaugurarà un dia després a la ciutat de Herning la fira turística "For Alle". Mallorca participa en la fira de la mà de Turespaña. Enguany Espanya és el país amfitrió i per això es prepararà un berenar amb més de 300 persones. Per aquest berenar el Consell de Mallorca ja ha fet arribar, amb la col·laboració de la Denominació d'Origen d'Oli de Mallorca, oli a Herning perquè els assistents al berenar el puguin degustar. A l'estand també hi haurà altres productes mallorquins.

Documents relacionats