Departament d'Economia i Hisenda


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament d'Economia i Hisenda | Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Comunicació i premsa
El Consell destina 11,8 milions d’euros als ajuntaments per a millores en instal·lacions esportives (21.06.2017)
En aquest primer Pla d’ajudes per a inversions esportives municipals se subvencionaran obres de renovació o reparació d’instal·lacions com la millora de paviments, cobertes, tancaments, canvi d’usos, millores d’eficiència energètica i mediambiental, així com l’adquisició de material esportiu inventariable. El període subvencionable comprèn les actuacions duites a terme els anys 2016, 2017 i 2018.
 

Departament d'Economia i Hisenda | Comunicació i premsa
La Mallorca Film Commission homenatja a Guy Hamilton (14.06.2017)
El proper 27 de juny es durà a terme una exposició fotogràfica sobre la vida del director cinematogràfic al Casal Solleric. Aquest esdeveniment és un acte més de l’homenatge a Guy Hamilton que duu a terme l’Atlantida Film Fest.
 

Departament d'Economia i Hisenda | Comunicació i premsa
La sèrie documental "I Love Wine" aterra a Mallorca per descobrir l’illa i els seus vins (13.06.2017)
La productora MilOjos Producen ha iniciat aquest dilluns el rodatge del capítol mallorquí inclòs en la sèrie documental "I Love Wine". La sèrie, composta per 7 capítols de 52 minuts, està destinada al públic nord-americà i els descobreix regions vitivinícoles úniques a Espanya, dedicant un capítol íntegre als vins mallorquins, a la història, la cultura, la gastronomia, el paisatge i la gent de l’illa. "I Love Wine" compta amb el suport de la Mallorca Film Commission, la col·laboració del Consell de Mallorca, en el marc del conveni entre la Fundació Mallorca Turisme i l’ATB del Govern de les Illes Balears i de l’associació de cellers Petits Cellers.
 

Departament d'Economia i Hisenda | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Departament de Territori i Infraestructures | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
Natalia Troya, Cristina Ballester, Paula Ginard i Jaume Alzamora prenen possessió de les noves direccions insulars (12.06.2017)
El departament de Territori i Infraestructures incorpora la direcció insular de Seguretat Viària i Activitats Classificades
  Cosme Bonet, Cristina Ballester i Miquel Ensenyat


Destacats

Ordenança general de subvencions

logocolor.pngInformació pública - Aprovació inicial de l'Ordenança general de subvencions


Premis d'Artesania

logo.jpgConvocatòria 2016


Subvencions Artesania

logo.jpgConvocatòria 2016