Departament de Territori i Infraestructures

Reunió per analitzar la gestió de la Serra de Tramuntana (07.06.2018)


A la trobada, impulsada pel Departament de Territori i Infraestructures, hi han assistit els màxims representants d’ICOMOSGarrido amb els assistents a la reunió
La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit avui amb els representants de les administracions amb competències a la Serra, tant del Consell de Mallorca com del Govern Balear. Entre d’altres hi han assistit, per part del Consell de Mallorca, el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell; Josep Manchado, director insular de Medi Ambient; Pep Bernales, cap de servei del Consorci Serra de Tramuntana del Consell de Mallorca; i, per part del Govern Balear, Maria Francisca Alorda, directora general de Formació Professional i Formació del Professorat; Mateu Ginard, director general d'Agricultura i Ramaderia; Miquel Mir, director general d’Espais Naturals i Biodiversitat; Guillem Rosselló, gerent FOGAIBA i Rosario Sánchez, directora general de Coordinació. A la cita també hi han assistit la presidenta i el vicepresident d’ICOMOS, Alicia Castillo Mena i Mikel Landa.


 


Els representants d’ICOMOS han conegut de primera mà les actuacions de les diferents administracions, sota la coordinació del Consorci Serra de Tramuntana del Patrimoni Mundial, en qüestions de territori, medi ambient, agricultura o educació. La consellera Mercedes Garrido ha manifestat que la bona coordinació entre institucions és una bona notícia i ha assegurat que la Serra «és feina de tots».


 


Els representants d’ICOMOS han respost així a la invitació del Consorci Serra de Tramuntana d’assistir avui horabaixa a Raixa, a la reunió amb els sectors social, econòmic i municipal relacionats amb la serra de Tramuntana. ICOMOS és l’organisme encarregat de vetlar pel manteniment dels monuments i llocs declarats patrimoni de la humanitat per la UNESCO.


 


 

Documents relacionats