Departament de Territori i Infraestructures

Les obres al camí vell de Bunyola milloraran la seguretat a l’accés a Sa Nova Cabana i Son Macià (12.04.2018)


La consellera Garrido s’ha reunit amb els veïnats de la zona per explicar les obres de millora que es duran a terme que també eliminaran la corba perillosa que passa per sobre del torrent Gros.


Garrido explica el projecte
Garrido explica el projecte
La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha presentat a una trentena de veïnats de Sa Nova Cabana, Son Macià i Can Buc el projecte de millora de la carretera Ma-2031, camí vell de Bunyola, amb el qual s’eliminarà una corba molt perillosa que passa per damunt el torrent Gros.


A la trobada, també hi han participat el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles; el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan R. Cifre, i altres regidors del consistori.


Garrido ha manifestat que «donam resposta a una demanda històrica dels veïnats de la zona per la perillositat de la corba». A més, «acompanyam l’actuació amb una integració paisatgística bastant potent i construirem un carril bici que connectarà amb el que té projectat l’ajuntament».


L’obra que es durà a terme té un pressupost d’1,8 milions d’euros i el termini d’execució serà de 8 mesos. Aquests treballs consistiran en redreçar la carretera per tal d’evitar la corba actual i la construcció d’una rotonda d’accés a sa Cabana amb l’objectiu de millorar la seguretat de la intersecció que existeix a dia d’avui.


A més, també es té en compte la integració paisatgística de la carretera. En concret, se sembraran arbres que separaran la calçada i el passeig per a vianants. Com també s’hi durà a terme una actuació al torrent amb plantació i instal·lació de gabions. A part, tota la zona del voltant serà enjardinada.

Documents relacionats