Departament de Territori i Infraestructures

Es tallarà l’accés al camí dels Moliners per les obres del tram II (05.03.2018)


El tall només afectarà l’entrada al camí des de la carretera vella de Sineu. Tota la resta del camí seguirà transitable i s’hi podrà entrar pel camí de Can Palou.


Mapa
Mapa
A partir del pròxim dimecres, 7 de març, a les 10 hores, es tallarà l’accés al camí dels Moliners des de la carretera vella de Sineu (Ma-3011). El motiu són les obres que es duen a terme per passar les conduccions d’aigua potable, d’electricitat i de línia telefònica. Aquests serveis actualment passen per on s’ha de construir el tram II de la via connectora (Ma-30) i, per aquest motiu, se n’ha de canviar la ubicació.


Només es tallarà l’entrada al camí dels Moliners. Per tant, la resta del camí continuarà sent transitable durant tot el període que durin aquestes obres, aproximadament, un mes. L’entrada al camí dels Moliners s’haurà de fer pel camí de Son Palou, que va de la carretera vella de Sineu fins al carrer d’Aragó de Palma.


Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a totes les persones usuàries de la via que es puguin veure afectades per aquest tall.

Documents relacionats