Departament de Territori i Infraestructures

El Consell se suma al Park(ing) Day (13.09.2017)


Aquesta inicia, que s’engloba dins la setmana de la mobilitat, pretén donar un altre ús als aparcaments. El Consell oferirà fins a 5 activitats distintes a l’aparcament de Llar de la Infància (General Riera, 113. Palma).


Parki(ing) Day
Parki(ing) Day
Una part de l’aparcament de Llar de la Infància (General Riera, 113) modificarà la seva fisonomia habitual per sumar-se a la iniciativa Park(ing) Day. Aquesta activitate es durà a terme a distints indrets del món el proper divendres, 15 de setembre.


Aquest acte s’engloba dins el programa de la setmana de la mobilitat que promouen des de l’Ajuntament de Palma i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears.


El Consell, concretament des del Departament de Territori i Infraestructures, s’ha decidit unir-se al Park(ing) Day perquè també es vol apostar per una mobilitat més sostenible i minvar l’ús del cotxe privat. A part, la iniciativa també compta amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports i de l’Institut Mallorquís d’Afers Socials (IMAS).


Les activitat començaran a les 12 hores i duraran fins a les 14 hores. Tots els assistents, podran gaudir del concert del grup Silvia Fluixà Band o fer-se fotografies a la zona del Parking Fotos.


Per als qui cerquin una mica més de tranquil·litat, podran jugar als jocs populars de la zona del Parking Jocs o llegir un llibre a la Parking Biblio. I, a més a més, també podran degustar el Parking Picnic que hauran elaborat els alumnes del curs d’auxiliar de cuina de l’IMAS. Aquest curs de formació té l’objectiu de promoure l’ocupació per a persones amb discapacitat. 

Documents relacionats