Departament de Territori i Infraestructures

Fira de la Mar Serra de Tramuntana (12.09.2017)


De divendres 15 a diumenge 17, es durà a terme la segona edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana al Port de Sóller. Enguany el programa s’ha ampliat i, a més, participaran més restaurants a la fira gastronòmica.La consellera Garrido durant la seva intervenció
 


La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el regidor d’Urbanisme, Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller, Jaume Mateu, han presentat avui el programa de la segona Fira de la Mar Serra de Tramuntana. Aquest esdeveniment es durà a terme el proper cap de setmana (de divendres 15 a diumenge 17) al Port de Sóller.


 


D’una banda, «Enguany volem consolidar aquest fira al calendari de fires de Mallorca, després de la participació satisfactòria que va tenir l’any passat», ha explicat Garrido. A més, la consellera ha explicat que «pretenem acostar a la ciutadania els aspectes que varen fer de la Serra patrimoni de la humanitat i la simbiosi entre la Serra i la mar.»


 


D’una altra banda, Garrido ha lamentat que els mallorquins i les mallorquines no hi puguin accedir pel túnel de manera gratuïta i que hagin de pagar el peatge, «ja que no ens han permès complir amb l’acord que va prendre el Consell de rescatar el túnel de Sóller». No obstant això, «esperam que l’any que ve sí que hi pugui haver un accés gratuït de tots els mallorquins cap al municipi de Sóller.»


 


El regidor de l’Ajuntament de Sóller, Jaume Mateu, ha agraït al Consell «haver escollit el Port de Sóller com a ubicació de la Serra, perquè és un exemple clar de la unió que representa la mar amb la Serra.


 


Els assistents a la fira podran gaudir d’una fira artesana, de tallers infantils i aquàtics, d’actuacions musicals, de contacontes, d’una visita guiada per conèixer la història del port (amb visita a la base naval inclosa) i d’un passeig amb barca per descobrir els elements paisatgístics més singulars des de la mar, entre d’altres actes.


 


Un dels plats forts de la fira tornarà a ser la fira gastronòmica que es durà a terme diumenge 17, a partir de les 12:30 hores. Enguany, augmentaran els restaurants participants, de 8 a 14, i s’hi podran degustar tapes i plats inspirats en la cuina marinera de Mallorca.


 


A més, els actes de la fira es complementen amb la tradicional Nit d’Havaneres. Els assistents podran gaudir dels concerts que es duran a terme les nits de divendres 15 i dissabte 16, a partir de les 20 h, a la platja d’en Repic.


 


Adjuntam el programa de la fira.    


  


Documents relacionats