Departament de Territori i Infraestructures

El Consell de Mallorca lamenta que avui el túnel de Sóller no sigui gratuït (01.09.2017)


La consellera de Territori i Infraestructures ha defensat que el procés administratiu s’ha duit a terme amb totes les garanties i que la paralització del rescat respon a una decisió judicial que ja està apel•lada


El Consell de Mallorca lamenta que avui, dia 1 de setembre, el túnel de Sóller no sigui gratuït, tal com es tenia previst. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha dit “que aquest peatge estigui encara vigent avui és una mala notícia pels mallorquins i mallorquines i per tots els usuaris, on l’únic beneficiari és la concessionària”.


 


Garrido ha assegurat que tots els processos administratius referents al rescat del túnel de Sóller, s’han duit a terme amb totes les garanties i que la seva paralització només és deguda a una decisió judicial. Així mateix, la consellera ha manifestat el seu desig que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears prengui una decisió l’abans possible i “que sigui favorable al rescat basat en l’interés general de la ciutadania”.


 


Des del Departament de Territori i Infraestructures es varen presentar al·legacions davant el TSJIB a l’auto de mesures cautelars emès pel jutjat contenciós número 3 de Palma i que ha paralitzat el rescat del túnel de Sóller.