Departament de Territori i Infraestructures

Actualitat
Queda obert el tram Selva-Caimari de la Ruta Artà Lluc (23.05.2017)
L’asfalt de la carretera i la vegetació havia envaït part del camí, que s’ha pogut recuperar gràcies a la col•laboració entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Selva

El Consell reuneix els municipis afectats per la Mallorca 312 (19.05.2017)
A la trobada, hi han assistit representants dels municipis, la Guàrdia Civil, la Direcció General de Trànsit i els organitzadors de la prova. Tothom ha remarcat que l’edició d’enguany ha estat molt satisfactòria i que cal treballar per minvar els inconvenients que provoca.

Semàfors intel•ligents regularan la rotonda d’accés a la carretera de Sóller (16.05.2017)
A partir de dimecres sobre les 13 hores, la rotonda que es troba al polígon de Son Castelló entre el camí dels Reis i la carretera de Sóller (Ma-11) es regularà amb semàfors per evitar els embossos que es produeixen a les hores punta.

El Consell i l’Ajuntament de Pollença signen la cessió de la primera línia del moll (15.05.2017)
En total, el Consell cedeix 5,2 quilòmetres de carretera a l’Ajuntament de Pollença que passaran a ser de titularitat municipal. A més, el consistori podrà acabar les obres de peatonalització de la primera línia.
Garrido i March signen el conveni

150 alumnes participen en un taller per conèixer el comerç de proximitat (05.05.2017)
Uns 150 alumnes del CEIP El Temple de Palma han participat en una gimcana per conèixer el comerç de proximitat dels voltants del mercat de l’Olivar.
Moment durant l'activitat

El recorregut nou de la Mallorca 312 evita les grans incidències de l’any passat (29.04.2017)
El Consell de Mallorca vol agrair la tasca que han duit a terme la Guàrdia Civil, la Policia Local dels municipis afectats, Protecció Civil i els membres de l’organització de la prova.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 98   Posterior        Anar a la pàgina