Departament de Territori i Infraestructures

Actualitat
Les obres del tram II de la via connectora en marxa (15.01.2018)
La consellera Mercedes Garrido ha visitat les obres del tram II de la via connectora. Per dur a terme els desviaments dels trànsit, s’ha tengut en compte l’estacionalitat de cada intersecció.

L’ADT informa als ajuntaments dels canvis en matèria de disciplina urbanística (13.01.2018)
Amb l’entrada en vigor de la Llei d’urbanisme de les Illes Balears, la competència en matèria de disciplina urbanística en sòl rústic protegit és exclusiva de l’Agència.

Consell i Cort aconsegueixen el suport del Ministeri de Cultura amb les reclamacions de Son Puig (12.01.2018)
La consellera Mercedes Garrido i el regidor d’Urbanisme de Palma, José Hila, s’han reunit avui amb el secretari d’Estat de Cultura per exposar la preocupació sobre l’impacte de les torres d’alta tensió de Son Puig a la serra de Tramuntana.
Garrido i Hila amb el secretari d'Estat de Cultura

El Consell i Cort es reuneixen demà amb el Ministeri de Cultura per parlar de les torres de Son Puig (11.01.2018)
Durant la reunió, es manifestarà la preocupació d’ambdues institucions per si la instal•lació de les torres d’alta tensió de Son Puig poden afectar a la declaració de la serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat.

Garrido es reuneix amb veïnats de s’Alqueria Blanca (10.01.2018)
Després de reunir-se amb el batle de Santanyí i els veïnats, Garrido també va mantenir una trobada amb membres dels grups de l’oposició que també havien sol•licitat informació.

Garrido inaugura la primera jornada participativa del PECMA (09.01.2018)
Des de la publicació del PECMA al BOIB, s’ha obert un període d’exposició pública de 45 dies per a que tothom pugui dir la seva i s’enviin suggeriments i al•legacions amb l’objectiu de millorar el document. La trobada estava destinada a ajuntaments i al sector comercial.
Garrido explica el PECMA als assistents

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 65   Posterior        Anar a la pàgina