Departament de Territori i Infraestructures

Actualitat
CONVOCATÒRIA: Presentació del Congrés i taller internacional "La tècnica de pedra en sec cap a patrimoni mundial" (18.09.2017)
Dimarts, 19 de setembre de 2017 Hora: 11h Lloc: Sala de premsa de Palau Reial
Lloc:  Sala de premsa de Palau Reial

El Consell reuneix al sector comercial pel PECMA (18.09.2017)
És una de les darreres trobades prèvies a l’aprovació inicial del Pla d’Equipaments Comercials de Mallorca (PECMA) que està prevista per a finals d’octubre.
La consellera Garrido a la trobada amb el sector comercial

El Consell de Mallorca dóna suport al moviment internacional #BreakFreeFromPlastics (18.09.2017)
Aquesta campanya a les xarxes socials a escala internacional coincideix amb els objectius del projecte europeu Interreg-MED Blue Islands que es duu a terme des del Departament de Medi Ambient

El Consell celebra el Park(ing) Day per una mobilitat sostenible (15.09.2017)
L’aparcament de la Llar de la Infància ha estat l’escenari escollit per celebrar-hi el Park(ing) Day, una iniciativa que pretén canviar l’ús habitual dels aparcaments per d’altres més lúdics.

El Consell se suma al Park(ing) Day (13.09.2017)
Aquesta inicia, que s’engloba dins la setmana de la mobilitat, pretén donar un altre ús als aparcaments. El Consell oferirà fins a 5 activitats distintes a l’aparcament de Llar de la Infància (General Riera, 113. Palma).
Parki(ing) Day

Fira de la Mar Serra de Tramuntana (12.09.2017)
De divendres 15 a diumenge 17, es durà a terme la segona edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana al Port de Sóller. Enguany el programa s’ha ampliat i, a més, participaran més restaurants a la fira gastronòmica.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 104   Posterior        Anar a la pàgina