Departament de Medi Ambient
El Departament de Medi Ambient entrega 3 composteres i més de 750 poalets per a la separació de matèria orgànica (13.06.2018)


La iniciativa s’enmmarca en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient


Francisca Isabel Pujol i Francisca Massanet, amb Sandra Espeja
Francisca Isabel Pujol i Francisca Massanet, amb Sandra Espeja
La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, ha fet entrega avui de tres composteres domèstiques que es varen sortejar entre totes les persones que ho varen sol·licitar durant al campanya posada en marxa en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.


              


Les afortunades han estat Francisca Isabel Pujol Caballero d’Esporles, Francisca Massanet Sureda de Sant Llorenç des Cardassar i Catalina Maria Fiol d’Alaró.


 


El Departament de Medi Ambient, amb motiu del Dia Mundial de Medi Ambient, va posar en marxa una campanya per entregar poals de separació de matèria orgànica a casa entre totes les persones que ho sol·licitessin. A més també es podia participar en un sorteig de tres composteres domèstiques. En total, s’ha fet entrega de més de 600 poalets.


 


A n’aquests se’ls hi ha de sumar els 250 de poals que es varen repartir en manco d’una hora a la paredeta instal·lada a la plaça París de Palma durant la Diada del Medi Ambient, que anualment organitza l’Associació de Veïns i Veïnes de Santa Pagesa.


 


La consellera Espeja ha dit que “des del Departament esteim compromesos amb la implantació de la recollida de matèria orgànica a tot Mallorca i amb accions com aquestes volem facilitar que la gent aposti per aquesta separació i també, perque no, per fer compost domèstic”.


 

Documents relacionats