Departament de Medi Ambient
Javier Ramos i Joan Lladó, prenen possessió de les direccions insulars de Promoció Sociocultural i Residus (26.02.2018)


La sala d'Audiències del Consell de Mallorca ha acollit, aquest dilluns matí, en presència del president del Consell, Miquel Ensenyat i els consellers Jesús Jurado i Sandra Espeja, la presa de possessió dels directors insulars de Promoció Sociocultural; i Residus.Presa de possessió dels directors insulars Javier Ramos i Joan Lladó
Javier Ramos s'incorpora al departament de Participació Ciutadana i Presidència dirigit per Jesús Jurado, per gestionar la direcció insular de Promoció Sociocultural. Ramos és tècnic superior en animació sociocultural i té experiència laboral tant en institucions públiques com entitats socials i ha desenvolupat tasques com a cuidador, educador, animador sociocultural i coordinador de projectes.

També ha estat nomenat director insular de Residus Joan Lladó, que s'incorpora al departament de Medi Ambient, dirigit per Sandra Espeja. Llicenciat en ciències ambientals, màster MBA en administració d'empreses i postgrau en sistemes d'informació geogràfica. Cal destacar la seva feina en el sector de les patents de millora ambiental, com a promotor del projecte PalmaBici.com i la seva experiència com a tècnic ambiental i com a director tècnic a l'empresa privada.


 


Documents relacionats