Departament de Benestar i Drets Socials
Actualitat
Sonrisa Médica, premi Consell de Mallorca a la Innovació Social 2017 (23.11.2017)
La Fundació Tutelar Demà, Pastoral Penitenciària, i la Fundación Amaranta també han estat guardonats en una gala a la qual s'ha reconegut la trajectòria professional de Tomeu Català i de l'associació GREC. El premi Pere Mascaró als estudis socials ha estat pel treball 'Jóvenes que construyen futuros: de la exclusión social a la inclusión social', dut a terme per la Asociación de Entitades Jóvenes e Inclusión.

L'IMAS incrementa un 11% els seus pressuposts de 2018, els quals augmenten fins als 196,4 milions d'euros (17.11.2017)
La consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, ha donat a conèixer avui les xifres de la institució insular i ha destacat que el "2018 serà l'any de la millora de l'atenció i dels serveis directes a les persones".

L'IMAS aposta per les energies renovables (08.11.2017)
La institució insular ha instal·lat plaques solars fotovoltaiques a la seva seu central de Palma i al centre de menors Puig dels Bous, un projecte que ha comptat amb una subvenció de 36.000 euros provinent del Govern de les Illes Balears i de fons europeus.

L’IMAS posa en marxa un nou centre residencial de menors a Lloseta (03.11.2017)
La consellera Margalida Puigserver ha visitat avui les instal·lacions d'aquest nou recurs de la institució insular amb l’objectiu de conèixer de primera mà el seu funcionament.
La consellera Margalida Puigserver amb els responsables del nou centre residencial de menors de Lloseta.

"Si les dones tenen un sostre de vidre, les dones amb diversitat funcional el tenim de ciment" (31.10.2017)
Són declaracions de la senadora Pilar Lima durant la taula rodona organitzada per la direcció insular d'Igualtat, que va tenir lloc ahir sobre "Dones diverses i apoderades". Una taula on també hi participaren la directora d'IB3 Ràdio, Mar Cerezález i la directora insular d'Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón.
Durant la taula rodona

Expedia dóna a l'IMAS material per als seus centres de la Xarxa d'Inserció Social (31.10.2017)
L'agència de viatges online ha recollit tovalloles, jocs de llençols o mantes, entre d'altres, de diferents hotels amb els quals treballa a Mallorca.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 60   Posterior        Anar a la pàgina