Departament de Benestar i Drets Socials
Actualitat
Obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis a la Innovació Social 2017 de l’IMAS (05.10.2017)
Les candidatures es poden presentar fins el proper dia 27 d'octubre i l'acte d'entrega dels guardons se celebrarà durant la segona quinzena del mes de novembre.

Representants del Consell de Mallorca declaren avui als jutjats com a testimonis (25.09.2017)
El Jutjat de lo Penal número 4 de Palma acull durant aquest matí el judici contra les persones que romangueren acampades davant la seu de l’IMAS entre setembre de 2014 i gener de 2016. La institució insular els va denunciar per injúries, calumnies, amenaces i coacció continuada.

S’obre el concurs d’idees per a la construcció de la futura residència de Son Martorell, a Palma (07.09.2017)
S’ha publicat a la plataforma de contractació del Govern i s’hi poden presentar projectes arquitectònics de tot Europa de la residència que s’ubicarà a un solar de 6.450 metres quadrats i que oferirà 120 places per a persones grans en situació de dependència.
Puigserver, Santiago i Noguera en una imatge d'arxiu.

Es crea a Palma un Espai de Relació Institucional per a la millora de la convivència i la cohesió social (06.09.2017)
Aquest acord suposa el reconeixement de la coordinació comunitària i el treball conjunt com a eina d’intervenció social eficient i eficaç, que interconnecta els recursos tècnics i professionals, la ciutadania i les seves organitzacions socials i institucions

L'IMAS destina 760.000 euros a subvencions d'obres i millores per a l'autorització de centres d'entitats de menors i d'inclusió (03.08.2017)
La institució depenent del Consell de Mallorca ha obert una convocatòria pública d'ajudes econòmiques per a inversions destinades a l'autorització i acreditació dels serveis i/o centres adreçats a l'atenció de població del sistema de protecció de menors o d'inclusió.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 110   Posterior        Anar a la pàgina