Departament de Benestar i Drets Socials
Actualitat
La Llar d'Ancians de l'IMAS i la Fundació Natzaret col·laboren en un projecte intergeneracional (20.10.2017)
Els residents dels dos centres han creat un hort urbà que serveix d'espai d'interacció entre les persones majors i els més joves.

La Comissió Mixta de Transferències aprova el traspàs de funcions en matèria de dependència al Consell de Mallorca per valor de 18,6 milions d’euros (19.10.2017)
Es tracta de la titularitat i gestió de residències i centres de dia, i del finançament de places de dependència i centres especials. Aquest acord suposa l’inici del procediment de traspàs que culminarà i entrarà en vigor a partir de l’1 de gener de 2018.

El Consell inicia l’assumpció de la titularitat i la gestió de la Residència Miquel Mir d'Inca (11.10.2017)
El ple de la institució insular ha aprovat avui per unanimitat atendre la sol•licitud de l'Ajuntament d'Inca en la qual es demana que l’IMAS assumeixi la titularitat i la gestió d’aquest centre residencial per a persones majors.

L'IMAS inaugura el nou curs d'estimulació cognitiva que realitza a diferents municipis de Mallorca (09.10.2017)
La consellera Margalida Puigserver i el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan han presidit avui a Llucmajor l'acte de presentació del llibre 2017/18 amb el qual es dóna un any més el sus als tallers.

Presentat el llibre 'La mirada consciente en los centros de protección' (06.10.2017)
Pepa Horno, Antonio Echeverría i Antonio Juanas són els autors d'un llibre inspirat en la feina que s'ha dut a terme als centres de menors de l'IMAS.

L'IMAS celebra la seva VI jornada d'envelliment actiu (06.10.2017)
La consellera Margalida Puigserver ha apostat en el seu discurs per instar a cuidadors i institucions a fomentar la participació activa de les persones majors en la societat.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 110   Posterior        Anar a la pàgina