Departament de Benestar i Drets Socials
Actualitat
L'IMAS presenta la nova Oficina d'Informació a la Persona Major que començarà a funcionar el gener (15.12.2017)
Durant el ple de l'Observatori de les Persones Majors s'ha donat a conèixer el protocol d'actuació davant les situacions de maltractament domèstics i autonegligència

El ple del Consell de Mallorca ha ratificat avui assumir el traspàs de funcions i competències en matèria de Serveis Socials. (05.12.2017)
D’aquesta manera es dona compliment a l'Estatut d'Autonomia, i permetrà gestionar millor les necessitats de la ciutadania des de la proximitat dels Consells Insulars. El traspàs de competències entrarà en vigor administrativament a partir de dia 1 de gener de 2018.
Un moment del ple

El Consell de Mallorca reconeix la tasca dels voluntaris de persones majors (01.12.2017)
El president Miquel Ensenyat i el vicepresident de l'IMAS Javier de Juan han assistit al IV Encontre del Voluntariat, celebrat al Museu Es Baluard.

Activat el protocol davant l'onada de fred per garantir l'atenció a les persones sense sostre (30.11.2017)
El principal objectiu de l'IMAS és que totes aquelles persones que pernocten al carrer de forma habitual i vulguin accedir a un dels centres de la Xarxa d'Inclusió puguin fer-ho.

Sonrisa Médica, premi Consell de Mallorca a la Innovació Social 2017 (23.11.2017)
La Fundació Tutelar Demà, Pastoral Penitenciària, i la Fundación Amaranta també han estat guardonats en una gala a la qual s'ha reconegut la trajectòria professional de Tomeu Català i de l'associació GREC. El premi Pere Mascaró als estudis socials ha estat pel treball 'Jóvenes que construyen futuros: de la exclusión social a la inclusión social', dut a terme per la Asociación de Entitades Jóvenes e Inclusión.

L'IMAS incrementa un 11% els seus pressuposts de 2018, els quals augmenten fins als 196,4 milions d'euros (17.11.2017)
La consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver, ha donat a conèixer avui les xifres de la institució insular i ha destacat que el "2018 serà l'any de la millora de l'atenció i dels serveis directes a les persones".

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 59   Posterior        Anar a la pàgina