Departament de Benestar i Drets Socials
La residència Huialfàs celebra el seu 40è aniversari (21.06.2018)


Margalida Puigserver ha felicitat els treballadors i residents amb motiu d'aquesta data tan assenyalada


La consellera de Benestar i Drets Socials,  Margalida Puigserver
La consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver
La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, es desplaçà ahir fins a Sa Pobla per assistir a la celebració del 40è aniversari de la residència Huialfàs.


Juntament amb Puigserver, assistiren també a la festa, el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan; la directora de l'àrea d'Atenció a la Dependència, Regina Moll; la directora de la residència, Apol·lònia Binimelis i el batle de Sa Pobla, Biel Ferragut.


Durant l'acte, en el que es llegí un pregó fent un recorregut per la història de la residència fundada el gener de 1978, la consellera felicità els treballadors i residents d'aquest centre residencial per a persones majors de l'IMAS i els dóna l'enhorabona per fer possibles aquests quaranta anys d'història.


Així mateix, es feu un homenatge a Maria Pericàs, fundadora de la residència i un reconeixement al resident, treballador i voluntàries més antigues del centre; Pedro Bennàssar, Joan Vallespir, Catalina Ramis i Margalida Pericàs respectivament. La celebració finalitzà amb un concert i un sopar a la fresca a l'esplanada del centre.

Documents relacionats