Departament de Benestar i Drets Socials
El Consell de Mallorca reconeix la tasca dels voluntaris de persones majors (01.12.2017)


El president Miquel Ensenyat i el vicepresident de l'IMAS Javier de Juan han assistit al IV Encontre del Voluntariat, celebrat al Museu Es Baluard.Ensenyat i De Juan amb els voluntaris representants de les llars i residències de l'IMAS.
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, han assistit avui a la quarta edició de l'Encontre de Voluntaris, organitzat per la institució insular i la Fundació Es Baluard Museu d'Art Modern i Art Contemporani amb l'objectiu d'agrair el seu altruisme a les persones que col·laboren en el voluntariat per a la gent gran i informar sobre la potencialitat del voluntariat cultural.


 


En aquest sentit, per part de Es Baluard, també han participat a l'acte la directora del Museu, Nekane Aramburu i Marta Fernández, de Mediació de Públics de Es Baluard, així com diferents voluntàries de les llars de l'IMAS que han explicat les seves experiències personals.


 


L'acte s'ha dut a terme a Es Baluard, amb motiu del Dia Europeu del Voluntariat, que es commemora el dia 5 de desembre. Durant l'encontre s'ha entregat als voluntaris un diploma i un obsequi com a agraïment al seu altruisme. Igualment s'ha volgut fer una menció especial als voluntaris de major edat i als que duen més anys dedicant-s'hi.


 


Pel que fa al programa de voluntariat de persones majors de l'IMAS, actualment hi participen unes 180 persones a les diferents llars i residències de l'IMAS. A més de fomentar la participació de totes les persones majors a les activitats dels seus centres, des del programa de voluntariat es vol potenciar el projecte «Caixes d'història de vida», que precisament es pot visitar des d'avui i fins dia 11 de desembre al Museu Es Baluard.

Documents relacionats